Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol lehet BDSM-hez komoly...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet BDSM-hez komoly partnert találni? (Fenekelés, talpverés)

Figyelt kérdés
Szóval, próbáltam már fetlife-n, smpixie-n, külömböző fórumokon, de sehol nem akadt még komoly, aki nem csak beszélni tud róla, aztán benyögi, hogy mégsem szeretné, vagy csak egyszerűen eltűnik. Igen, nekem is vannak elvárásaim, szóval ez is biztos bajos. Kölcsönösen érdekelne legfőképpen, de csak adni is ok, egy hasonló korú, nem kövér, nem igénytelen sráccal, vagy kapni egy másik ffi társaságában, akár nőtől is. 26/ffi Van bármi ötletetek, hogy hol lenne érdemes ebben partnert keresni, ahol találni is lehet?
2023. okt. 9. 15:29
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Igaz én lányt keresek hasonló dologra de sajnos 10 ből 9 tuti eltűnik és nem lesz semmi belőle
2023. okt. 9. 15:45
 2/3 anonim ***** válasza:
rosszlányok, smpixie. Mind fizetős, de tét nélkül eshetsz át a tűzkeresztségen.
2023. okt. 10. 07:43
 3/3 anonim ***** válasza:
#1 Egy viszont pont elég, szóval max 10x kell próbálkozni.
2023. okt. 11. 22:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!