Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami aberráns szexuális vonzalmad?
Figyelt kérdés
2023. okt. 9. 12:35
31/54 gabor49 

válasza:

igen van izgat minden ami abberralt
33/54 anonim 

válasza:

Szoktam fantázialni hogy kutyával vagy lóval csinálom. Néha szoktam kutyás szexen maszturbálni, lovason is de ritkábban. De én nem tenném meg és nem is vonzódom az állatokhoz, meg élőben sem nézném meg, de az ilyen videók felizgatnak.
N
34/54 gabor49 

válasza:

van főleg szadista brutális bdsm meg mindenféle dolgok amik tabunak számítanak dumálnek priviben emailben főképp hasonlo beállítottságú abberralt csajokkal
35/54 anonim 

válasza:

Engem is izgat a gondolat, hogy kutyával szexeljek. Nem vonzanak egyáltalán az állatok, maga az aktus gondolata izgalmas, de ez egyértelműen aberrált.
38/54 A kérdező kommentje:
Wow, jó sok a pedofil!
2023. nov. 8. 23:05
39/54 anonim 

válasza:

Egy szep napon eljon a pedo vilag! :))
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!