Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami aberráns szexuális vonzalmad?
Figyelt kérdés
2023. okt. 9. 12:35
12/54 anonim 

válasza:

Igen, lábfétisbe tartozó téma nővel.
13/54 A kérdező kommentje:
De most kifejezetten csak a nagyon aberrált vonzalmakra vagyok kíváncsi, nem a fétisekre. Pl.: pedofilok, zoofilok, épületekkel szexelők, stb.
2023. okt. 9. 17:36
14/54 anonim 

válasza:

Ezek közül egyik se.
Az incest miért nem szerepel??
15/54 A kérdező kommentje:
Igaz, az kimaradt.
2023. okt. 9. 19:20
16/54 anonim 

válasza:

Es ha egyszerre tobb? :DD En halmozottan aberralt vagyok. 🤣🫢
- zoofil
- incest
- aberralt kinezetu szellemi fogyatekosok
- gerontofilia
- hebefilia
17/54 A kérdező kommentje:
Ezzel nincs baj, csak törvényeket ne sérts miatta.
2023. okt. 9. 23:38
18/54 anonim 

válasza:

Igen!
Vannak színészek, akiket imádok.
Például Cillian Murphy.. nem tudom miért, de nagyon vonzó számomra és szexelnék vele egész nap.. 🥰😍
Pedig idősebb nálam, ami nekem nem jön be.
19/54 A kérdező kommentje:
Nő vagy vagy férfi?
2023. okt. 10. 00:25
20/54 anonim 

válasza:

19. Nő, ez nyilvánvaló. :)
Egyébként a Peaky Blinders soepzat óta imádom, de más filmekben is nagyon jól játszik.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!