Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire elterjedt a felnöttek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elterjedt a felnöttek kőrében a pelenka viselés kedvtelésből?

Figyelt kérdés
Kedves válaszolók!Légyszi kommentedben írj nemet és kort is.Köszönöm!
2023. okt. 9. 12:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
41%
Megint ez a pelenka fétis... Mi ebben a jó?
2023. okt. 9. 12:36
 2/12 A kérdező kommentje:

1 # Az oldalon újnak számitok.Nézted már az oldal elnevezését,.igen,és értelmezted is?Ha téged untat a téma egyszerűen csak görgess tovább.Senki nem tart pisztolyt a fejedhez,hogy reagálnod kell arra ami nem érdekel.

A kérdésedre kultúráltan válaszólva,azért tettem fel a kérdést mert nekem időnként szükséges a viselése de ma már kedvtelésből is hordom.És igen,érdekel a közvélemény ezen a téren is,jó lenne tudni kérdésemre a korrakt válaszókat.Kápise?

2023. okt. 9. 12:56
 3/12 anonim ***** válasza:
23%
Tudod rá a választ: nagyon-nagyon ritka. A GyK-n rajtad kívül kb. senkit sem érdekel, ezért kár sorozatban kiírnod (ál)kérdéseket.
2023. okt. 9. 13:07
 4/12 anonim ***** válasza:
56%

Engem is izgat és van az ismerettségi körömben két ember aki ugyanígy van ezzel.

Nem túlsáhosan elterjedt, de azért jócskán van. Fórumokon is lehet jókat beszélgetni erről is.

23f

2023. okt. 9. 13:11
 5/12 A kérdező kommentje:
3 # Te sem figyelsz,mivel új vagyok itt ezért ne tévessz össze azokkal akik hasonló kérdéseket írnak ki.Vagy fogamzásgátló helyett te is fogalmazás gátlót vettél be?Ejnye-ejnye.Vagy viagrából is csak egy felet vettél be mert nem közösülni csak b@szogatni akarsz?
2023. okt. 9. 13:15
 6/12 anonim ***** válasza:
68%
Remélem semennyire.
2023. okt. 9. 13:32
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
Hatos, pedig bizony sokan szeretjük 😎
2023. okt. 9. 13:34
 8/12 anonim válasza:
57%
Engem is 21/L
2023. okt. 12. 12:08
 9/12 anonim ***** válasza:
70%
Néha szoktam itthon viselni. 21/l
2023. okt. 13. 18:51
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem vezetek erről pontos felmérést, statisztikát másokkal kapcsolatban. Én néha szoktam.

Ami nálam egyébként furán alakult ki. Gyerekkoromban nagyon sokáig voltam éjszaka bepisilős. Egyszerűen nem ébredtem rá fel, simán bement úgy az egész hogy észre se vettem. Ez egészen gimis koromig elejéig tartott. Ottalvós osztálykirándulásokkor izgultam mindig, hogy csak akkor be ne csurizzak éjszaka, mert az ultraciki lenne. De szerencsére akkor pont mindig megúsztam. Anyám valamiért nem vitt ezzel orvoshoz. Fogalmam sincs hogy miért, tudott a problémáról. A mai eszemmel én a gyerekemet biztos, hogy elvittem volna. Na de mindegy, ez most nem lényeg.

Szóval utáltam, de rám volt kényszerítve ilyen idős, tini koromban is, hogy pelenkában aludjak, hogy az ágyneműt, ágyat ne áztassam el rendszeresen. Aztán egyszer csak később kinőttem ezt a dolgot, elmúltak az éjszakai balesetek, így a pelenkát is elhagytam. Na ekkortól, már felnőttként viszot furcsa módon ahelyett hogy örültem volna ennek, elkezdett hiányozni a pelenka. Így időnként éjszakára hordom. Ha ki kell mennem, már felébredek rá, simán tudnám tartani is, de ha tudom, hogy pelusban vagyok, félálomban van hogy be is eresztem és úgy alszok vissza. Tudom, hogy fúj, meg undorító, én sem értem ezt pontosan magamnál, de valahogy kialakult, hogy szeretem ezt az érzést.

nov. 11. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!