Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, haverokkal szoktatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, haverokkal szoktatok szexuális témákról beszélgetni?

Figyelt kérdés
Pl. hogy kinek melyik csaj jön be, milyen gyakran szokott recskázni, mit szeret a szexben…

2023. okt. 8. 15:28
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Csajokról igen, de ilyet h ki hogy veri ki, szerintem max a melegek dumálnak.
2023. okt. 8. 15:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Van amelyikkel szinte mindenről teljesen nyíltan és őszintén, meg olyan is, akivel csak részben érintünk ilyen témákat.
2023. okt. 8. 15:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Csak két témám van. Szex és a foci.
2023. okt. 8. 15:46
 4/10 anonim ***** válasza:
44%
Haverokkal nem! Csak lányokkal.
2023. okt. 8. 17:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
4. Érdekes, hogy az én barátaim is kerülik a szex-témát. Mintha nem mernének nyíltan beszélni róla. Főleg, amióta családjuk van. De van egy barát barátnőm, akivel viszont bármit, bármikor meg tudunk beszélni. Hogy éppen ki, kivel, hogyan csinálta, mi tetszett és mi nem benne, hogy mit szeretnénk kipróbálni, stb. Ő szokott lenni a "pszichológusom", ha valami bajom van az asszonnyal. (41F)
2023. okt. 8. 18:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

5 ös

Jó neked, hogy van olyan akivel ezt megbeszéld.

2023. okt. 8. 20:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
6. Igen. De ezért tenni is kell. Pl. felhívni, ha egy ideje már nem beszéltünk vagy meghallgatni, ha ő van rossz passzban. ;)
2023. okt. 9. 06:30
 8/10 anonim ***** válasza:
88%

7 es

Igen értem, hogy tenni kell a barátságért.

Úgy értettem, hogy legalább neked van egy ilyen barát akivel megbeszéld:)

2023. okt. 9. 07:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát persze!

Én a barátokkal és a haverokkal általában férfi dolgokról beszélgetek, és ezek közé tartozik az autó és a sport mellett a nők, és a szex is. Jóbarátok és jó haverok között nem léteznek tabutémák, mindent meg tudnak (és meg is szoktak) beszélni egymással.

2023. okt. 9. 08:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindig általában
2023. okt. 9. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!