Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak ilyen titkos vágyaitok? Ha igen, leírnátok ti is?
Nekem olyanok vannak, hogy van egy kollegam, aki bejon nekem nagyon es azt kepzelem el, hogy egyszer atjon hozzam en csak egy kontosbe varnam es "veletlen" leesne a kontos es utana meg dicserne hogy milyen jo testem van es utana szexelnenk.
A masik meg forditva. En mennek at hozza es csak egy boxerban varna allo farokkal es en egy kis beszelgetes utan fognam elovennem es bekapnam neki.
Nektek nincsenek ilyen hulye vagyaitok? Vagy csak en kepzelek el ilyen hulyesegeket? 22/L

Én éltem már meg "titkos vágyamat". Bár kolléganőkről ritkábban fantáziálok.
Van egy csomó elég perverz vágyam.
F

Mesélhetek. Olyat már például tök sokszor képzeltem el, hogy találkozok egy lánnyal és amikor lekerül róla a ruha, meglepően látom, hogy neki lent nem borotvált és utána csak szimplán szeretném, ha ráülne az arcomra..

#6-os
Csak nehogy tüsszögő rohamot kapjál😂

Nekem az, hogy egy lány áthív magához, mintha szexelni akarna. Felhozná, hogy mennyire szereti az anált és hogy ez mennyire jó neki, csak kevés a pasi, aki partner benne... dörzsölném a tenyerem, hogy végre anál szex lesz, mire hozná a felcsatolhatóst, mondván, hogy jajj ne haragudjak, teljesen félreértettem... és ő úgy gondolta, hogy ő csinálja nekem.
Erre megpróbálnám kivágni magam, de megzsarolna, hogy ha visszatáncolok, akkor elterjeszti, hogy kicsi a farkam. Erre mondanám, hogy milyen beteg, mire ő rákontrázna, hogy ez még semmi, csak az lesz igazán beteg, amit csinálni fog velem! Hoz nekem egy két cuccot, amit fel kell vennem. Húzzak fel egy harisnyát és női fehérneműt, ajánlja, hogy viselkedjek úgy, mint egy jó kislány, máskülönben mindenki tudni fogja, hogy milyen picike a farkincám... gondoljam meg, ő nem akar nekem rosszat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!