Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék nem idegeskedni ezen?
Figyelt kérdés
Tegnap a vasútállomáson láttam egy címkét felragasztva a falra, 18as karikákkal: zooville.org
És rögtön fogtam, hogy mo ez, csak eddig nem tudtam, hogy ilyen létezik.
Felmentem az oldalra és a sok kanos ember fajtalankodni szeretne az állatokkal.
Lovakkal, kecskékkel, kutyákkal, macskákkal stb.
Most ott tartok, hogy fel akarom törni a kamerarendszert, hogy lássam, hogy ki ragasztotta fel azt a cetlit oda.
2023. okt. 7. 13:04
1/8 anonim 

válasza:

A világ sokkal kegyetlenebb, mint azt sokan hiszik vagy képzelik. Rengeteg beteg dolog van amiről sokaknak semmi tudomása.
2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos, és ezek ellen nem tudunk semmit tenni.
Annyira fáj, egy állat nem tudja elmondani, hogy bántják, nem tud rendőrséget hívni stb.
2023. okt. 7. 13:13
3/8 anonim 

válasza:

Sokszor sokan mások sem tudnak.. nők, gyerekek, vagy esetleg férfiak akiket erőszak ér. Ez egy olyan dolog ami nagyon rossz, de folyton ezen agyalni nem lehet, mert sajnos a világban ez szinte kb mindennap megtörténik csak nem szerzünk róla soha tudomást.
4/8 anonim 

válasza:

Én inkább az oldalt jelenteném be, ugyanis ami rajta folyik, illegális több országban is. De egész Európában biztosan!
5/8 A kérdező kommentje:
4: nem tudom hogy kell bejelenteni az oldalt
2023. okt. 7. 15:13
6/8 anonim 

válasza:

Fel kell hívni a rendőrséget, ők elmondják mik a lehetőségek.
7/8 Senior Séf 

válasza:

Nem veheted magadra a világ fájdalmát. Ami nem tartozik rád ahzt hagyd kívül. Neked is van számtalan megoldásra váró problémád, foglalkozzál azokkal.
8/8 A kérdező kommentje:
7: az állatkínzás ellen is dolgozok
...
2023. okt. 8. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!