Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék nem idegeskedni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék nem idegeskedni ezen?

Figyelt kérdés

Tegnap a vasútállomáson láttam egy címkét felragasztva a falra, 18as karikákkal: zooville.org

És rögtön fogtam, hogy mo ez, csak eddig nem tudtam, hogy ilyen létezik.

Felmentem az oldalra és a sok kanos ember fajtalankodni szeretne az állatokkal.

Lovakkal, kecskékkel, kutyákkal, macskákkal stb.

Most ott tartok, hogy fel akarom törni a kamerarendszert, hogy lássam, hogy ki ragasztotta fel azt a cetlit oda.

2023. okt. 7. 13:04
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
A világ sokkal kegyetlenebb, mint azt sokan hiszik vagy képzelik. Rengeteg beteg dolog van amiről sokaknak semmi tudomása.
2023. okt. 7. 13:08
 2/8 A kérdező kommentje:

Sajnos, és ezek ellen nem tudunk semmit tenni.

Annyira fáj, egy állat nem tudja elmondani, hogy bántják, nem tud rendőrséget hívni stb.

2023. okt. 7. 13:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor sokan mások sem tudnak.. nők, gyerekek, vagy esetleg férfiak akiket erőszak ér. Ez egy olyan dolog ami nagyon rossz, de folyton ezen agyalni nem lehet, mert sajnos a világban ez szinte kb mindennap megtörténik csak nem szerzünk róla soha tudomást.
2023. okt. 7. 13:32
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Én inkább az oldalt jelenteném be, ugyanis ami rajta folyik, illegális több országban is. De egész Európában biztosan!
2023. okt. 7. 14:34
 5/8 A kérdező kommentje:
4: nem tudom hogy kell bejelenteni az oldalt
2023. okt. 7. 15:13
 6/8 anonim ***** válasza:
46%
Fel kell hívni a rendőrséget, ők elmondják mik a lehetőségek.
2023. okt. 7. 16:31
 7/8 Senior Séf ***** válasza:
0%
Nem veheted magadra a világ fájdalmát. Ami nem tartozik rád ahzt hagyd kívül. Neked is van számtalan megoldásra váró problémád, foglalkozzál azokkal.
2023. okt. 8. 14:27
 8/8 A kérdező kommentje:

7: az állatkínzás ellen is dolgozok

...

2023. okt. 8. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!