Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ilyen esetek hogy fordulhatnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetek hogy fordulhatnak elő egy Pride-on?

Figyelt kérdés

Kanada, Montreal

[link]

2023. okt. 7. 11:32
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:

21: nem photoshop, még ha szeretnéd is azt hinni. Kitárgyalni ki lehet, erre való ez az oldal, és ebben partner vagy.

Örülök, hogy egyetértünk abban, hogy a Pride-on az ilyen elemeket eljárás alá kellene vonni. Sajnos az esetek legnagyobb részében ez nem történik meg (sőt példát sem tudok arra, hogy megtörtént volna).

2023. okt. 7. 12:17
 22/48 anonim válasza:
33%
Voltál már Pride-on?
2023. okt. 7. 12:20
 23/48 anonim ***** válasza:
91%
Nem azt irtam, hogy a Pride-on résztvevőket eljárás alá kell vonni. Azt irtam, hogy a MINDENKORI PEDOFIL ESETEKET kell jogszerűen kivizsgálni és bűntetni!
2023. okt. 7. 12:23
 24/48 anonim ***** válasza:
32%

Úgy hogy a szülők elvitték a Pride-ra a gyereket nézelődni.

Pont ahogy templomba is viszik egyesek a gyereket, ahol mossák az agyukat.

Egyiket sem tiltja semmi.

2023. okt. 7. 12:46
 25/48 A kérdező kommentje:

23: de én meg arra kérdeztem rá, hogy a KÉPEN LÉVŐ eset szerinted rendben van-e? Ez pedofil estet-e, amit büntetni kell?

Miért kerülöd a választ?

2023. okt. 7. 12:53
 26/48 anonim ***** válasza:
67%
Hobbifotósként egyáltalán nem zárnám ki a photoshop lehetőséget. Az kislány sokkal világosabb a képen, mint a többi ember.
2023. okt. 7. 12:54
 27/48 A kérdező kommentje:
Még senki nem mert válaszolni a kérdésre, hogy ez szerinte rendben van-e...
2023. okt. 7. 12:57
 28/48 anonim ***** válasza:
91%
Ez nem igaz, 28. válaszolóként én azt látom, hogy rengeteg választ kaptál ezzel kapcsolatban, az, hogy milyenek a válaszok, hát ez a fórum nem az önigazolásról szól.
2023. okt. 7. 13:02
 29/48 A kérdező kommentje:
28: kérlek másold be akkor, hogy melyik válasz ítélte el egyértelműen, ami a képen van. Lehet, hogy elkerülte a figyelmem.
2023. okt. 7. 13:04
 30/48 anonim ***** válasza:
100%

Ne hari, de nem volt beleirva a kérdésbe, hogy mi mind itéljük el a képet.

Ez a kérdés:

Ilyen esetek hogy fordulhatnak elő egy Pride-on?

és sehol sem irtad, hogy kötelező lenne elitélni.

2023. okt. 7. 13:08
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!