Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy tetszett egy nő az utcán, majd közelebbről kiderült hogy fiú és nem lány?
Figyelt kérdés
2023. okt. 7. 04:45
3/6 anonim 

válasza:

Fordítva volt
Azt hittem fiú, és lány volt.
De volt olyan is hogy tetszett és, se előlről se hátulról nem tudtam megállapítani hogy lány vagy fiú.
4/6 anonim 

válasza:

Engem csak ezek a nagyon skinny farmerek vicceltek meg párszor, amikor elterjedtek divatként, és fiúkon is. Volt amikor megkavart pár pillanatra, mert haja is hosszabb volt, alkata is vékonyabb, mozgása is feminim, és ilyen feszes szűk farmernadrág rajta amiket eddig csak nőkön láttam. Nem idegelt fel csak kissé zavarbaejtő érzés volt.
6/6 anonim 

válasza:

Tinderen volt ilyen. Tranazformersz, teljesen úgy nézett ki, mint egy nő, fehérneműs képe is volt, én peidg kanos 17 évesként nagyon próbálkoztam xD de hála az égnek valószínűleg értette mi a helyzet, és semmi se lett xD. Remélem a screenshotok a beszélgetésről sehova nem kerültek ki lol. Évekkel később tudtam meg am, kíváncsiságból rákerestem. Aztán az új profilján kint volt hogy mi a helyzet xD nagyon elsüllyedtem, le is tiltottam a profilt amin beszéltünk pedig évekkel ezelőtt volt lmao
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!