Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, mindenkinek össze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mindenkinek össze szokott menni annyira a farka, hogy azt már cikinek tartja megmutatni, vagy akinek húsfasza van az annyira nem zsugorodik össze, hogy ne vennéd elő gondolkodás nélkül?

Figyelt kérdés
2023. okt. 7. 00:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon picire összemegy, de ezt csak én érzem cikinek, a barátnőm csak leveszi a köntöst, kicsit mosolyog, majd rábukik. Szerinte pont így cuki, hogy amikor kell, akkora mindig harca kész. És azt is szereti, hogy igazából ő irányítja, mert elég rá 1-2 puszi, és máris erőt vesz magán, és tiszteleg. 🙂
2023. okt. 7. 01:37
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Nekem hús farkam van ami ernyedt állapotában is 12 cm
2023. okt. 7. 03:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen összemegy, de majd felveszi teljes pompáját amikor kell. Egyébként meg ciki vs. nem ciki - alapból nem mutogatod fűnek-fának. Aki már látta állva az tudja milyen, hétköznapi szituban (edzőterem, strand stb.) meg nem a hömpörőddel van elfoglalva a többi ember.
2023. okt. 7. 03:49
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Annyira megy össze csak hogy egyetlen igazítás, vagy húzás után már normális. 12-13centi között van lógva
2023. okt. 7. 06:16
 5/10 anonim ***** válasza:

A vérfarok tud nagyon összezsugorodni. A húsfarok szerintem nem tud ciki méretre összemenni.

Láttam már hideg vízbe bemenni majd abból kijönni húsfarkú férfiakat, 1-2centit kisebb lesz nekik, de még úgy is a simán vállalható kategória. Ellentétben a vérfarokkal, ami extrémebb esetben képes szinte eltűnni az ágyékban.

2023. okt. 7. 07:16
 6/10 anonim ***** válasza:

#5 ahogy egyes női mellek is eltűnnek a kezemben víz nélkül is. Viszont mégsem érzem ezt cikinek, és mondom azt, hogy hoppá, ez bizony eltűnt a mellkasodban, szerinted keressem meg, vagy inkább hagyjuk?.....

Női agy..

2023. okt. 7. 07:21
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem lógva 13 cm

Max a hideg víztől megy összébb de a meleg zuhany alatt gyorsan korrigálható

2023. okt. 7. 07:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Hideg vízben, edzés, komolyabb mozgás közben szinte eltűnik.

De nem tartom cikinek, gondolom akinek vér annak ugyanígy összemegy. Meg nem is mutogatom

Aki meg látja, az harc közben is látja, úgy meg nincs vele bajom

2023. okt. 7. 07:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem olyan 9 cmtől soha nem megy össze kissebbre, hidegben sem. Csak a herezacskóm váltogatja állandóan a feszességét. Nem mondom, hogy ez nem kicsi, de senki előtt nem szégyellem már, hogy ekkora. Tinikoromban kinőttem ezt.
2023. okt. 7. 07:57
 10/10 anonim ***** válasza:

Az én párom mindig azzal viccelődik, hogy a három golyóm közül most melyikkel próbálkozzon? :)

Nekem nagyon kicsire összemegy a szerszámom, uszodában hidegebb vízben 3-4cm. Sajnos ennek megvan a böjtje is,mert fitymaszűkületem van, ha igazán felizgatnak igaz vaskos a szerszám, de a bőr egyszerűen nem tud akkorát tágulni és gyakran szétreped.

2023. okt. 7. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!