Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mindenkinek össze szokott menni annyira a farka, hogy azt már cikinek tartja megmutatni, vagy akinek húsfasza van az annyira nem zsugorodik össze, hogy ne vennéd elő gondolkodás nélkül?

A vérfarok tud nagyon összezsugorodni. A húsfarok szerintem nem tud ciki méretre összemenni.
Láttam már hideg vízbe bemenni majd abból kijönni húsfarkú férfiakat, 1-2centit kisebb lesz nekik, de még úgy is a simán vállalható kategória. Ellentétben a vérfarokkal, ami extrémebb esetben képes szinte eltűnni az ágyékban.

#5 ahogy egyes női mellek is eltűnnek a kezemben víz nélkül is. Viszont mégsem érzem ezt cikinek, és mondom azt, hogy hoppá, ez bizony eltűnt a mellkasodban, szerinted keressem meg, vagy inkább hagyjuk?.....
Női agy..

Nekem lógva 13 cm
Max a hideg víztől megy összébb de a meleg zuhany alatt gyorsan korrigálható

Hideg vízben, edzés, komolyabb mozgás közben szinte eltűnik.
De nem tartom cikinek, gondolom akinek vér annak ugyanígy összemegy. Meg nem is mutogatom
Aki meg látja, az harc közben is látja, úgy meg nincs vele bajom

Az én párom mindig azzal viccelődik, hogy a három golyóm közül most melyikkel próbálkozzon? :)
Nekem nagyon kicsire összemegy a szerszámom, uszodában hidegebb vízben 3-4cm. Sajnos ennek megvan a böjtje is,mert fitymaszűkületem van, ha igazán felizgatnak igaz vaskos a szerszám, de a bőr egyszerűen nem tud akkorát tágulni és gyakran szétreped.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!