Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy gyerekként megmutattátokegy másik neműnek a nemi szerveteket?
Figyelt kérdés
Milyen szituáció volt, vagy hogy emlékeztek rá vissza?2023. okt. 6. 22:27
11/17 anonim 

válasza:

#10 ma már nem tennéd gondolom 😄
12/17 anonim 

válasza:

#11 ma már nem is kérné. Gyerekkorról szól a kérdés.
13/17 anonim 

válasza:

Jóvanna! Csak vicceltem 😄
Felnőttként senki sem mutogatja, hanem használja. Ez alap. Ennyire humor azért férjen már bele
14/17 anonim 

válasza:

A humor belefér,csak én ebben semmi humorosat nem látok. Közöltél egy nyilvánvaló tényt. Ha meg valaki azt írja,hogy ,de igen,ma is belefér,akkor megindul a privátcunami. Na,az már tényleg humoros...
15/17 anonim 

válasza:

Nekem volt gyerek korom szóval nem történt velem ennyire szexuális jellegű mint a többi ember aki írta csak annyi volt oviban egy fiú megmutatta nekem magától de az óvónő hála Istennek jött és rászólt de ezen kívül az első talán 17-18 évesen volt mint az első csók is meg h egyáltalán közeledett volna felém bárki is nem azért mert ocsmány vagyok hanem mert így alakult és egyáltalán nem érzem magam miatta szharul jaj most egy kamus troll leírta h suliban az egész lány pináját látta ki hiszi el nem hiába lett le pontozva.. én még így is kiégve érzem magam h 17-18 évesen kezdtem így már csak az igazit keresem majd
16/17 anonim 

válasza:

Félre értés ne essék mert lány vagyok (#15 voltam )
17/17 anonim 

válasza:

Óvodában azt hiszem a Móriczcal és a majoranna nevű lánnyal bent maradtunk a szálláson, amíg a többiek kimentek a Balatonba fürdeni, és a lány lehúzta a bugyiját és megvizsgáltuk. Nem emlékszem nagyon másra
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!