Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt olyan, hogy gyerekként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan, hogy gyerekként megmutattátokegy másik neműnek a nemi szerveteket?

Figyelt kérdés
Milyen szituáció volt, vagy hogy emlékeztek rá vissza?
2023. okt. 6. 22:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
58%

A szomszéd lány le is szopott minket a 2 unokatesómmal többször is. Mi meg kinyaltuk. Kb 10 évesek voltunk mindannyian.

De inkább felnőtteket utánzó játék volt mint szex.

2023. okt. 6. 22:42
 2/17 NTBS ***** válasza:
Igen, még óvodában.
2023. okt. 6. 22:47
 3/17 anonim ***** válasza:
58%
Unokatesoimnak
2023. okt. 6. 23:00
 4/17 anonim ***** válasza:
52%
11 évesek voltunk, játszottunk kint és az egyik lány kérte, hogy mutassuk meg neki a farkunkat cserébe ő megmutatja a punciját. Nekem ettől azonnal felállt beton keményre. Haverom letolta a nadrágját, kis nyeszlett lekonyult, én meg mutattam az álló farkamat. Ennyi volt :D
2023. okt. 6. 23:32
 5/17 anonim ***** válasza:
27%
Nem volt nagy szám, oviban egy lány, aki megmutatta a punciját többször is, egyszer kérte, hogy én is mutassam meg. Elövettem, kicsit fogdosta, majd visszaraktam. Suliban már sok lánynak láttam, nem tudom ez kinél mennyire gyakori volt, de abban még szexuális töltet nem volt alsóban, csupán a felfedezési motiváció. Felsőben már más volt a szitu, ott kis is próbáltuk, hogy működik, de főleg csak petting volt, kézzel és szájjal. Az első aktusom gimi 2.-ban volt. De akkora már kb. 20-30 pinát láttam. Kb. mind ugyan olyan, nem sok különbség van. Így felnőtt korban, pedig már tudom, hogy belül is szinte mind hasonló. Szóval ha van egy nő, akkor az összes nőd megvan 😄
2023. okt. 7. 01:30
 6/17 anonim ***** válasza:
7-8 évesen unokatesómmal mi is mutogattuk egymásnak.
2023. okt. 7. 04:04
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt. LAny kerte h mutassuk meg es akkor o is megmutatja az ovet. Mi megmutattuk, o meg megmutatta a bugyijat, szovel elegge becsapva ereztem magam.
2023. okt. 7. 04:10
 8/17 anonim ***** válasza:
32%
#7 LOL ez nagyon jó.😂 Már akkor is átvertrk a csajok? 😄
2023. okt. 7. 04:32
 9/17 anonim ***** válasza:
Volt igen,a szembe szomszédban lakott egy lány,vele mutogattuk egymásnak,próbálgattunk ezt azt.
2023. okt. 7. 05:44
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen,a srác,aki nagyon jó barát volt,kérte,hogy hagy nézze meg.
2023. okt. 7. 06:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!