Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal 20ev körüli lányok vonz benneteket idősebb, 40-es férfi?
Figyelt kérdés
2023. okt. 5. 15:23
11/16 anonim 

válasza:

Van aki szereti a fonnyadó heréket a löttyedő fasszal. Na meg vonzza a ház méretű sörhas ráncos pofával. Igen, a legtöbb 40-es tényleg 60-nak néz ki. Ezen kár is vitatkozni. Kevés ember van, akinek valóban jó a genetikája, és az életmódja hozzá.
13/16 anonim 

válasza:

Én 66 leszek, a fiaim negyvenesek. Szerintem igenis még jól néznek ki. Mondtam nekik, vigyázzanak a pocakkal, mert nekik is magas vérnyomásuk lesz,mint az apjuknak. Amúgy meg valóban ebben a korban kezdenek pocakot ereszteni. De még mindig sokkal fiatalabbnak néznek ki, mint az apjuk.
14/16 anonim 

válasza:

Akik gond nélkül le tudták volna beszélni rólam a bugyit, legtöbben ebben a korban voltak. De valaki nem fog vonzani csak azért, mert 40-es. 24N
15/16 anonim 

válasza:

Nem csodálom hogy ilyen ez a társadalom ha már egy negyven éves emberről így vélekednek. Azért megnézném, hogy ülne bele a farkam könnyek nélkül....
16/16 anonim válasza:
Esetleg, az attól függ... Milyen az ember, milyen a beállítottság... Stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!