Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni kinky lányokkal?
Sokhelyen próbálkoztam, de sehol sem találtam kinky lányokat. Nehezen megy nekem a társkeresés emiatt, mert az átlagos, vanillák nem fognak meg, de még egy enyhén kinky hölgy sem akadt eddig sajna utamba.
Egyik ismerősöm mesélte, hogy egy csaj haverja (sajnos kapcsolatban van) imádja a ponyplayt, ő a lovas, pasija pedig a póni. Nos mondanom sem kell, nagyon megdobobogtatta ez a szívemet, mert kinky csajt sem találok, de a ponyplay nekem is a legnagyobb vágyam, magyarországon pedig eddig senkiről nem halottam, aki "űzi" ezt.
Tudom hülyén hangzik a kérdés, mintha vicc, vagy valami retardált ember recsk@zna, de nem az. Azért teszem fel a kérdést (bár tudom rengeteg negatív: te beteg vagy, kezeltesd magad, stb... kapok, de egy utolsó próbát megér még, hátha) mert tényleg érdekel mások tapasztalata, gondolatmenete, hátha van valakinek egy jó ötlete. Mivel introvertált vagyok, ezért sajnos nehezen ismerkedem, de igyekszem kilépni a konfortzónámból.
Köszönöm a normális válaszokat!

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!