Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol lehet ismerkedni kinky...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ismerkedni kinky lányokkal?

Figyelt kérdés

Sokhelyen próbálkoztam, de sehol sem találtam kinky lányokat. Nehezen megy nekem a társkeresés emiatt, mert az átlagos, vanillák nem fognak meg, de még egy enyhén kinky hölgy sem akadt eddig sajna utamba.

Egyik ismerősöm mesélte, hogy egy csaj haverja (sajnos kapcsolatban van) imádja a ponyplayt, ő a lovas, pasija pedig a póni. Nos mondanom sem kell, nagyon megdobobogtatta ez a szívemet, mert kinky csajt sem találok, de a ponyplay nekem is a legnagyobb vágyam, magyarországon pedig eddig senkiről nem halottam, aki "űzi" ezt.

Tudom hülyén hangzik a kérdés, mintha vicc, vagy valami retardált ember recsk@zna, de nem az. Azért teszem fel a kérdést (bár tudom rengeteg negatív: te beteg vagy, kezeltesd magad, stb... kapok, de egy utolsó próbát megér még, hátha) mert tényleg érdekel mások tapasztalata, gondolatmenete, hátha van valakinek egy jó ötlete. Mivel introvertált vagyok, ezért sajnos nehezen ismerkedem, de igyekszem kilépni a konfortzónámból.

Köszönöm a normális válaszokat!

#ismerkedés #kinky lányok
2023. okt. 4. 19:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

vágyaid.hu-ra nyilvan nem prud csajok regisztralnak probald meg ott.

bar kb lehetetlen nem kamut talalni, de hátha…

2023. okt. 4. 19:41
 2/14 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! :)

Az a baj, hogy az ilyenek mind a vagyaid, szexneked, smpixie és társai általában kamuk, vagy szinte csak pasik használják. Olyasmit keresnék inkább, ami nem ennyire lelketlen. Kapcsolatot, vagy barátságot, esetleg barátság extrákkalt keresnék és ebben ugye nem a szex legfontosabb rész, hanem a dominancia, a hatalomátvétel (power exchange).

Azt hallottam, hogy a művész lányok, akik művészeti technikumba vagy fősulira járnak, közöttük relatíve sok a kinky, mert elvontak, picit különcök (számomra jó értelemben) csak introvertáltságom miatt nem tudom. hogy tudnék belük ismerkedni.

2023. okt. 4. 19:49
 3/14 anonim ***** válasza:
53%

Most akkor a kinky nő azt jelenti, hogy domina?

Mert azt hittem, hogy csak simán azt jelenti, amit az elején írsz, hogy nem a "sima", "hagyományos", "vanilla {vanília}" szexet élvezik.

2023. okt. 4. 20:02
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nem dominát jelent, nem is dominát keresek. Csupán a power exchange is egy tipikus aspektusa egy olyan kapcsolatnak, melyben legalább az egyik fél kinky. De az is fontos, hogy nem a szex a lényeg számomra, persze egy kapcsolatban ez is fontos, nem tagadom, nem fogok hazudni, de fontosabb, hogy a kinky tulajdonságaink közös kapocsként működjön, aki hasonlókra, ha nem ugyanazokra vágyik mint én. Egyszóval úgy tudnám megfogalmazni, hogy egy hasonszőrű társat/partnert keresek, aki végre meg tudja érteni az észjárásomat, gondolataimat, vágyaimat, engem.
2023. okt. 4. 20:08
 5/14 anonim ***** válasza:
80%

Nahááát, tanultam magamra egy új szót.

Nem kérek privátot, nem válaszolok rá úgysem.

2023. okt. 4. 21:02
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
De sem a kérdésben, sem a 2-esben, sem a 4-esben nem mondod meg, hogy számodra mi az a power exchange! Tudok angolul.
2023. okt. 4. 21:11
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
És most lehetne ezt magyarul is?🤔
2023. okt. 4. 21:24
 8/14 A kérdező kommentje:

6

Ezesetben elbeszéltünk egymás mellett, bocsi.

Azt szerettem volna mondani ezzel, hogy a kinky nő nem domina. De a power exchange (ami nem kötelező elem) is része lehet. Itt nem egy hagyományos módon értsd, hiszen ez lehet időleges: pl két switch ember időről időre szerepet cserélhet. De ha pl a ponyplayt nézzük a lovasnak egyértelműen van hatalma a póni felett, tehát itt már megjelenik ez is. Egy átlagos domina irányít, sokszor aláz is, de itt inkább szeretet-szerelem, vagy a vágyak miatt engedjük át a "gyeplőt" a másik félnek, sokkal szenzitívebb élmény, mint egy hagyományos domina szerep. Egy kinky lány egyébként lehet szub is. Úgy tudnám legjobban megfogalmazni, hogy egy kinky lány nem feltétlen bdsm kedvelő, lehet, hogy nem tudja magát egyértelműen elhelyezni magát a sub-switch-dom skálán, de annyit mindenképp tud magáról, hogy a vanila nem vonzza, vagy nem elég, nem elégíti ki az ő igényeit, valami másra vágyik, amikben megjelennek a különböző kiegészítő eszközök.

Bocsi, ha picit kusza, amit írok, de rengeteg gondolat cikázik a fejemben, nehéz megfogalmaznom, de szólj ha próbáljam körül írni.

2023. okt. 4. 21:48
 9/14 anonim ***** válasza:

8

Értem. Szerintem kicsit túlbonyolítod a dolgokat, ha jól értem, egy olyan lányt keresel, akinek nem elég a sima, hagyományos szex, hanem szeret beöltözni, lehet, hogy izgatja, ha ő ledominálhat téged vagy te ledominálod őt. Esetleg szereti, ha vmi nagyon lájtos bdsm megy, oda-vissza.

Szerintem sok ilyen lány van.

2023. okt. 4. 22:20
 10/14 A kérdező kommentje:

Hmm lehet. Bár az sajnos tény, hogy a ponyplay eddig senkinek sem fért bele a lightos bdsmbe. A legtöbben egy egyszerű korbácsot, vagy egy szőrös bilincset képzelnek el ebben a kategóriában, ami szerintem egyáltalán nem bdsm, inkább egy elrugaszkodás a vanilától. Nagyon fontos, majdnem fő szempont nálam a petplay, ponyplay, amit eddigi ismerkedési próbálkozásaim alatt, mindenki betegnek, undorítónak titulált, sajnos nem találtam senkit, aki ettől eltérően vélekedett volna.

Fontos a Sensation play, fontos, hogy a másik fél nyitott legyen, próbáljon ki új dolgokat, ne csak én hozzak fel újabb témákat, eszközöket, fétiseket, hanem merjen Ő is, olyanokat, amiket Ő szívesen kipróbálna. Én mindig nyitott vagyok ezekre az újdonságokra és pár dologot leszámítva lényegében bármit kipróbálnék a másik kedvéért, akkor is, ha úgy gondolom, hogy nem fog bejönni, hiszen tapasztalat nélkül, hogyan is itélhetném meg (ne ítélj meg egy könyvet a borítója alapján).

2023. okt. 5. 19:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!