Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha csak 11 cm a farkam akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak 11 cm a farkam akkor érdemes szextárskeresőn ismerkedni?

Figyelt kérdés
Vagy örüljek ha az életben 1x lesz akinek ló helyett én leszek a szamár. Pl duci 3 kisgyerekes anyukának mint lehúzható pót apuka. Mert szingli, ráadásul jól kinéző és szexet kívánó nőknél a 11 cm nevetség tárgya. Oda minimum 17-20 cm kell.
2023. okt. 3. 09:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%

nem kell nekik 20+ centi

de 11 centisre hogy tekintsenek úgy mint egy férfira? :D Főleg ha még komplexusos is

2023. okt. 3. 11:43
 12/18 anonim ***** válasza:
60%
Nem kell a nőknek 17-20 beérik az átlagmérettel is HA értelmes, odafigyelő, erős kisugárzású pasi tartozik hozzá. El kell szomorítsalak a szorongó, farokméregetők nem tartoznak közéjük...
2023. okt. 3. 11:49
 13/18 anonim ***** válasza:
Passzív melegnek a grindr-en simán!
2023. okt. 3. 14:45
 14/18 anonim ***** válasza:

Tetováltasd a homlokodra hogy:

"11cm a farkam, ismerkednék!"

Járkálj sokat forgalmas helyeken.

Próba cseresznye...!

2023. okt. 3. 15:45
 15/18 A kérdező kommentje:

Faék.. hasznosabb tanács nem jött ki a buksidból? 😒🤣

2023. okt. 3. 15:49
 16/18 anonim ***** válasza:

Elképesztő válaszokat írnak, sajnálom azokat a nőket, akik ilyen pasikkal szexelnek, mint akik írtak neked.

A méret az egy dolog, de sokkal fontosabb, hogy azzal hogyan bánik a gazdája.

Lehet valakinek 20 centis, de fáj minden mozdulat, és lehet valakinek 11, ha odafigyel a partnerre, és úgy viszi el a csúcsig, mint senki más.

Én nem tudom, hol olvastad, hogy 17-20 centi kell...

Odafigyelő, gondoskodó, az igényeinket figyelembe vevő ember kell, nem egy olyan pasi, aki csak a farkára büszke, és azt még használni sem tudja.

Szóval hajrá!

2023. okt. 8. 08:52
 17/18 anonim ***** válasza:
16# hagyd szegényt, úgysem fog rád hallgatni. Hadd főjön a saját maga által generált nyomorúságában.
2023. okt. 11. 15:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem 10,5cm
2023. okt. 15. 12:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!