Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy maszti után szégyellem magam hogy ilyet csináltam magammal?
Ha elkezdek masztizni akkor még minden rendben van, de amikor elélvezek akkor rettenetes szégyenérzet fog el.
(lány vagyok)

Gondolom azért, mert valami szégyenteljes dolognak éled meg. Pedig ezek a saját vágyaid, éld meg, senkinek nem ártasz vele. Mármint amíg megmarad fantázia és maszti szintjén. Partnerrel már másabb lenne a helyzet, de amíg fantázia szintje, addig szerintem mehet bármi.
Nekem is akadnak bizarr és fura fantáziáim manapság, és miután elélveztem, abban a pillanatban lekapcsolja az agyam ezeket, egy pillanat alatt visszaváltok normálba. Néha még akad egy kis önvád is hogy miért kell ennyire elborult dolgokra maszturbálnom, de igazából ez az egész csak fantázia és élvezkedés. Élvezd ki te is nyugodtan.

Vallási okok, tízparancsolat megszegése.
"Ne paráználkodjál!" - ezt tanulja a mai fiatalság hit- és erkölcstan órákon. (Én csak hittanon hallottam az 1980-as években.)

Mármint templomban, plébániai hittanórán. (Általános iskolában ilyennel akkoriban nem foglalkozhattak a papok.)
7-es válaszoló voltam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!