Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
#6 szaunázás előtt alaposan le kell tusolni! Meztelenül, tusfürdővel, a seggedet is! Nem egy nejlon fürdőruha fogja megvédeni a többi szaunavendéget a sz*ros valagad szagától! Fújj! Ugyanez érvényes uszodahasználatra is!
A szaunában a teljes testfelület alatt legyen leterítve törölköző! Az nem megengedett, hogy a szégyenlősök magukra tekerve hagyják a törölközőt, és abban ülnek le, közben a combjukról, lábszárukról csöpög az izzadság a fára. Aki nyuszi, vigyen egy plusz törölközőt, amire ráül!
2023. okt. 2. 11:19
Ausztriában az idősebbek szaunáznak úgy, hogy direkt messze tartják a törölközőt, és mielőtt leülnek, még 5 percig igazgatják a törölközőt, mindenféle pózban. A fiatalabbak és középkorúak jellemzően magukra tekerik a törölközőt.
2023. okt. 2. 12:38
Ahogy neked jólesik - kivéve a textilmentesek. Ami nem így van szabályozva, ott fürdőruhában van a vendégek 99%-a.
2023. okt. 2. 13:25
Sajnos? Te normális vagy? Lányként azért mész szaunázni, hogy a többi szaunázóra csorgasd a nyálad, vagy mi?
2023. okt. 2. 13:31
Németországból van tapasztalatom; itt azért mennek az emberek a szaunába, hogy kiélvezzék a forró levegő hatását, azt meg úgy lehet a legjobban, ha nincsenek becsavarva törölközőbe. Tehát mindenki pucéran ül a szaunában, és akinek nincs a teljes testfelülete alatt törölköző, azt kiküldik. Ugyanígy azt, aki fürdőruhában megy be. Tusolót, merülőmedencét, úszómedencét (ha van) természetesen ruhátlanul használják. Aki nem megfelelő viselkedést tanúsít (zaklatja a többi vendéget), azt életre szóló kitiltással, súlyos esetben feljelentéssel viszonozzák.
2023. okt. 2. 15:02
Nállunk szerbiában van minden féle, de itt a leggyakoribb a fürdőruhás.
2023. okt. 3. 08:43
Ahogy fentebb is írták, viszonylag gyakoriak a textilmentes szaunák. Budapesti viszonylatban azonban ez azt jelenti legtöbbször, hogy fürdőruha nem kell, sőt tilos, de az intim testrészeket takarni kell.
Két kivételről tudok (biztosan van több is):
1.) Lukács Fürdő - csak hétvégén van szauna, viszont az egyik finn kabin teljesen naturista.
2.) Pesterzsébeten a jódos gyógyfürdőben a szaunafelöntések alkalmával nem kell magunkat takargatni - lehet meztelenül, ahogy jól esik.
Törölköző egyébként itt is mindig kell: magunk alá terítve, hogy ne izzadjunk a fára. :)
32/F
2023. okt. 3. 13:49
Érdekesség: egy német termálfürdőben (Karlsruhe) a fürdő teljes területén választható a fürdőruha-viselés (csak a szaunában tilos); ugyanakkor a házirendben megkérik a fürdőruhás vendégeket, hogy a medencén kívül köntössel vagy törölközővel takarják el a fürdőruhájukat! Vagyis szerintük nem az emberi testet kell rejtegetni (ami természetes), hanem a szégyenlősséget (ami belenevelt).
2023. okt. 4. 10:37
17-es vagyok: van benne valami. Számomra is kellemetlen, ha én pl. egy elvben textilmentes (de be nem tartatott...) szaunában meztelenül üldögélek és valaki bejön fürdőruhában. Megtörtént eset alapján...
2023. okt. 4. 10:48
Engem már gyerekként is vittek szaunázni, ahol én teljesen meztelen voltam, szóal hozzá vagyok szokva, hogy a kis kukim lóbálom mások orra előtt, így a mai napig teljesen természetes. Jó, annyira már nem kicsi...
2023. okt. 5. 12:31