Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szaunázási szokások ?
Figyelt kérdés
Szlovákiai lányként írom hogy itt sajnos a szaunáskor elég gyakori a törölköző. Kiváncsi volnék kinek milyen országban van tapasztalata evvel kapcsolatban?2023. okt. 2. 09:47
1/20 anonim 

válasza:

Beülsz s hagyod h izzadjon a punci
3/20 anonim 

válasza:

fürdőruha, vagy törölköző odaterítve vagy meztelen
4/20 anonim 

válasza:

Itt vannak textil mentes szaunák. Törcsit vagy magadon hagyod, vagy magad alá teríted. De sokan leveszik.
5/20 anonim 

válasza:

Pamut törlölközővel nincs baj, a műszálasat nem szabad bevenni. Ahogy a klóros-vizes fürdőruhát sem, mert a vízkezelő anyagok intenzív párolgásnak indulnak és amíg a bőrön nem okoz problémát, belélegezve a tüdőben már igen.
Szóval fogsz egy törölközőt vagy szauna lepedőt és arra ülsz. Ha szégyenlős vagy, akkor egyet magadra is tekersz.
6/20 anonim 

válasza:

Nincs olyan hogy meztelen. Senki nem kíváncsi a másik nemi szervére, illetlen, erkölcstelen és gusztustalan mutogatni, nem is beszélve a folyásokról és ha előtte vécén volt az ember, senki nem akarja a másikat szagolni. Ocsmány és bűnös dolog pucéran szaunázni, lelki téren is bűn!!! Én srácként írom, kifakadtam egy helyen és jól letoltam az asszonyságot, hogy lemegyek egy koedukált szauna-előtérbe és a nagy seggét kell lesnem.
8/20 anonim 

válasza:

Mert a kérdező egy perverz idiota aki lányokra írogat. Így csajozna. Privatban kérdőre vont, hogy hogy merek én hozzászólni ha nem vagyok lány 😂beteg állat
9/20 anonim 

válasza:

Sajnos itt is, én mondjuk full csupaszon szoktam mint a finnek
10/20 anonim 

válasza:

Törülköző, amit magam alá terítek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!