Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nők, férfiak! Mik voltak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, férfiak! Mik voltak a legdurvább, legfurcsább, legmegfelelőbb feladatok amiket kértek, kérdeztek tőletek szexualitással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Itt gondolok arra amikor egy barát kérdekezett valami meglepőtt. Vagy a partnereteknek volt valami számotokra furcsa vágya. Vagy még akár üvegezés közben vagy más játéknál kértek töletek furcsa dolgot.

Nő vagyok és azért érdekel ez, mert nem rég tudtam meg egy barátnőmtől, hogy ő neki gyerekkorában egy lány környékről volt olyan kérése, hogy masztizanak együtt. Kiváncsi lettem mi az amit az emberek nem tartanak megszokottnak ami másnak meg oké és elfogadott dolog.

2023. okt. 1. 10:09
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
A barátom megkért, hogy egy próbafülkében szopjam le. Nagyon izgi volt, hogy körülöttünk mrg tök sokan voltak, de nem buktunk le.
2023. okt. 1. 10:14
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

A legfurcsábbakat törölnék az adminok, de pár enyhébbet írhatok.

Ő is pisilhet e a számba?

Izgatna e valamelyik rokonommal?

Dugnám e titokban a férje mellett?

F

2023. okt. 1. 10:15
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Mivel én SUB vagyok ezért volt pár érdekes kérés azért
2023. okt. 1. 10:20
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Gimiben jártam még amikor egyik fiúosztálytársam megkérdeztem azt,hogy szűz vagyok-e még? Egészen másról beszéltünk,annyira váratlanul jött ,hogy teljesen leblokkoltam.
2023. okt. 1. 10:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy munkatársam kérdezte,megszeretgetheti-e a feleségem-
2023. okt. 1. 12:25
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
Karatézok és az exemnek volt egy olyan kérése, hogy "karatézzam le" őt meztelenül...
2024. ápr. 5. 17:01
 7/7 Nincstovább ***** válasza:
100%

#5 és mit válaszoltál rá? 🤣

Nekem is volt 1-2 futóbolonddal szerencsém 🤣 Az egyik szerette volna ha fel dugok neki egy kilincset, amit sokan összefogdostak 🤦🏼‍♀️🤣

Több ilyen kaka-pisis ember is volt… köszönöm nem🤦🏼‍♀️

Seggből-szájba?🤦🏼‍♀️

Harmadik? Oohhh ez volt a kedvencem😏 6-7 éve voltam akkor az exemmel együtt, amikor ezt nagyon erőltette… meguntam és mondtam neki, hogy oké, de akkor én választom ki a harmadikat😏 Úgyis van egy bi ismerősöm, aki szeretné őt megrakni, miközben az exem engem nyal😏 Érdekes, soha többé nem kérdezte meg🤔🤷🏼‍♀️😏 És onnantól kezdve az összes ismerősömtől tartotta a távolságot🤔 Ki érti a férfiakat?🤷🏼‍♀️🤣 Oooh volt aki anyámat is ki akarta próbálni… a húgomat, az öcsémet… valamiért fatert kihagyta🤔🤦🏼‍♀️🤣 Vannak futó bolondok🤷🏼‍♀️

32/N

Köszi nem kell privi, férjnél vagyok 😊

2024. jún. 12. 21:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!