Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöttetek rá hogy aszexuálisak vagytok?
Figyelt kérdés
2023. szept. 30. 21:14
1/6 anonim 

válasza:

Az aszexualitás nem identitás, hanem szexuális élet diszfukciója (zavara).
2/6 anonim 

válasza:

Kedves elő válaszoló,
“A szexuális identitás az ember azon önazonossága, ami eldönti, hogy ki felé vonzódik romantikusan vagy szexuálisan.”
Wikipédia, egyperces keresés volt.
3/6 anonim 

válasza:

#2 pont ugyanezt írtam le... "aszexuális" identitás mit személy nincs.
4/6 anonim válasza:
Már tinikoromban volt egyfajta undorom a témától, és azon aggódtam, hogy fúj, ha egyszer párkapcsolatban leszek tényleg szexelnem kell, na akkor inkább maradok egyedül. A suliban sem tetszett sohasem senki, sem máshol. Aztán mégis beadtam ugye a derekam,de mikor udvaroltak nekem és párkapcsolataim is lettek, úgy éreztem megszűntem létezni, egyáltalán nem tudtam mit kellett volna éreznem, igazából csak társadalmi megfelelésből mondtam igent (ami mai fejjel jó nagy hiba volt, de hülye tizenéves voltam). Borzalmas volt az a néhány kapcsolatom is ami volt, mert nem éreztem minimális vonzalmat sem. Sok sok év kellett mire megismertem, hogy van egyáltalán ilyen fogalom, hogy aszexualitás és igazából semmi gond velem. Azóta jól elvagyok egyedül, és maximum aszexuális kapcsolatot fogadnék el, bár arra elég kevés esély mutatkozik, illetve anélkül is megvagyok igazából.Ha néhanapján van bármilyen nemű fantáziám, az is csak nem létező arctalan emberekkel, úgy hogy én sosem voltam/vagyok benne.
5/6 anonim 

válasza:

Én is úgy érzem, hogy aszexuális vagyok, mert nem igazán érdekel maga a szex viszont szoktam önkielégíteni, az jól is esik, de nem akarok más emberrel együtt lenni olyankor. Inkább az ölelés, érintés az, ami tetszene, de a konkrét szexuális megnyilvánulások nem vonzanak.
Amúgy vannak férfiak, akiket szépnek találok, de ők inkább csak ruhában tetszenek igazán, egyenruhában nagyon szépek, barátkoznék velük, de szexet nem képzelek el, hogy ejj, de jó lenne vele ezt vagy azt csinálni.
6/6 anonim 

válasza:

Onnan, hogy nem érzek szexuális vonzalmat. Nem nagy tudomány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!