Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog egy nőnek/lánynak arról fantáziálnia hogy brutálisan fizikailag megalázzák szex közben vagy hogy konkrétan megerőszakolják? Mi vált ki ilyen tendenciákat és mennyire lehet gyakori?

Nyilván a fantázia és a valóság más.
Nekem is van olyan fantáziám, ami izgat, de a való életben esélytelen lenne az, hogy belemenjek.

Igen, normális.
Minden nő a saját ízlésének megfelelően álmodozik hasonló megerőszakolódásról.

Igazolnád nekünk azt hogy a helyzet izgató része abból fakadt hogy egy olyan ember "erőszakolt meg" aki alapvetően vonz illetve szereted őt és volt már köztetek beleegyezés alapú szexuális aktus korábban?
Ergó ha ezek a feltételek hiányoznak valószínüleg nem is izgatott volna a kísérlet?

De lényegében igaza van a legtöbb válasz nem keresi a probléma gyökerét,holott az a cél. Inkább csak meg erősiti higy kereseen olya sracot aki partner ebben.
Bla bla.
És mint szinte minden ennek is a gyökere valóban gyermekkorban keresendő.
Egy elvadult ovodai papás mamás.
Egy film ami amúgy tetszett de nem értetted a lényegét és még erőszak is volt benne.
Vagy valami hasonló. A dolog feltárásában szakember segithet aki szerintem inkább sexuál pszichologus, mintsem sima.

Soha semmi baj nem ért. Vigyáztak rám, boldog gyerekkorom volt. Jól tanultam mindig, normális barátaim, ismerőseim voltak, mégis fantáziálok. 20 éves koromig mmeg sem fordult a fejemben ilyesmi, aztán láttam néhany bdsm témájú filmet, ami alapján kialakult ez a vágy. Kikötözős szex volt már, be is jön.
Mivel tisztában vagyok a valósággal, nem sétálgatnék éjszaka egy no go zónában.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!