Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális dolog egy nőnek/lányn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog egy nőnek/lánynak arról fantáziálnia hogy brutálisan fizikailag megalázzák szex közben vagy hogy konkrétan megerőszakolják? Mi vált ki ilyen tendenciákat és mennyire lehet gyakori?

Figyelt kérdés

2023. szept. 30. 16:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%

Nyilván a fantázia és a valóság más.

Nekem is van olyan fantáziám, ami izgat, de a való életben esélytelen lenne az, hogy belemenjek.

2023. okt. 1. 06:01
 12/19 De La Cruse ***** válasza:
100%

Igen, normális.

Minden nő a saját ízlésének megfelelően álmodozik hasonló megerőszakolódásról.

2023. okt. 1. 06:19
 13/19 anonim ***** válasza:
65%
Az efféle parafíliás fixációk gyökere mindenképpen a gyerekkorban keresendő. Ott érhette vagy egy trauma vagy egy nagyon rosszul rögzült, talán tudattalan, de szexuális vagy erogén tapasztalat ami a tudatalattiban kissé torzan rögzült. Ezeket nem könnyű felhozni és kezelni, de nem lehetetlen. Pl az un metamorf lélek masszázs vagy a hellinger családállítás jó kezdetnek.
2023. okt. 1. 09:13
 14/19 A kérdező kommentje:

Igazolnád nekünk azt hogy a helyzet izgató része abból fakadt hogy egy olyan ember "erőszakolt meg" aki alapvetően vonz illetve szereted őt és volt már köztetek beleegyezés alapú szexuális aktus korábban?

Ergó ha ezek a feltételek hiányoznak valószínüleg nem is izgatott volna a kísérlet?

2023. okt. 1. 09:21
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm 13-mas, eddig a te válaszod közelítette meg legjobban azt a diskurzust amire számítottam a kérdés kiírásakor.
2023. okt. 1. 09:22
 16/19 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező! Miért teszel ki kérdést (bármiről is) ha nem tetszik a válasz a mit kapsz azokat lehurrogod, a 13 -ast, aki meg egyetért veled, azt meg köszönőd. Legközelebb mielőtt kérdezel, számíts arra, hogy olyan választ is kapni fogsz, ami nem fog tetszeni
2023. okt. 6. 12:19
 17/19 anonim ***** válasza:
78%

De lényegében igaza van a legtöbb válasz nem keresi a probléma gyökerét,holott az a cél. Inkább csak meg erősiti higy kereseen olya sracot aki partner ebben.

Bla bla.

És mint szinte minden ennek is a gyökere valóban gyermekkorban keresendő.

Egy elvadult ovodai papás mamás.

Egy film ami amúgy tetszett de nem értetted a lényegét és még erőszak is volt benne.

Vagy valami hasonló. A dolog feltárásában szakember segithet aki szerintem inkább sexuál pszichologus, mintsem sima.

2023. okt. 13. 11:59
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Mióta erről fantáziálok.....
2023. okt. 20. 08:28
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Soha semmi baj nem ért. Vigyáztak rám, boldog gyerekkorom volt. Jól tanultam mindig, normális barátaim, ismerőseim voltak, mégis fantáziálok. 20 éves koromig mmeg sem fordult a fejemben ilyesmi, aztán láttam néhany bdsm témájú filmet, ami alapján kialakult ez a vágy. Kikötözős szex volt már, be is jön.

Mivel tisztában vagyok a valósággal, nem sétálgatnék éjszaka egy no go zónában.

2023. okt. 20. 09:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!