Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog egy nőnek/lánynak arról fantáziálnia hogy brutálisan fizikailag megalázzák szex közben vagy hogy konkrétan megerőszakolják? Mi vált ki ilyen tendenciákat és mennyire lehet gyakori?

Ez rendben van de ha valakinek az a fantáziája hogy megerőszakolják az vagy nincs tisztában azzal hogy ez a valóságban mit jelent vagy súlyos személyiségbeli defektusra adhat gyanút, semmi képpen nem gondolom hogy ez az egészséges határokon belül lenne

Pedig rengeteg nő élvezi a kikötözős szexet, és ha belegondolsz tulajdonképpen az is majdnem ugyanez. Ez csak egy szerepjáték, amit ha mindkettőtök örömére játszotok akkor nincs vele semmi baj.
Az meg, hogy ki defektes, vagy ki nem, azt ne mások döntsék el. Itt az oldalon például az egyszerű lábfétiseseket is defektesnek tartják, pedig ugyanolyan testrész mint a mell, vagy a segg. Miért ne lehetne rá felizgulni?
Az én fétiseim is elég enyhék, és ártalmatlanok, mégis megkaptam már nem egyszer miattuk, hogy defektes vagyok.
Az 1-es voltam.

Azt hogy ki defektes elsősorban pszihológusok döntsék el mert nekik van a legjobb betekintésük arra hogy hol van a határ az ártalmatlan fétis és a mentálhigiéniai defektus között.
A kikötözős szex azért rossz példa mert attól még hogy kikötölek azt te még akarhatod, sőt akarnod is kell mert ha nem akarnád és úgy közösülnék veled az már jogilak a nemi erőszakkal egyenértékű.
Ha azt gondolod én ítéletet akarok mondani mások fétisei felett akkor félreérted a kérdésem lényegét.
Nem maga a fétis a lényeg hanem az hogy egy olyan dolog a fétis tárgya ami önpusztító tendenciát sugall ami pedig aggasztó kéne hogy legyen minden jó lelkiismeretű ember számára.

Én fantáziálok ilyenről. Ne gondold, hogy nem vagyok tisztában a nemi erőszak fogalmával, azért van ez. Nagyon is értem a lényeget.
Engem mondjuk nehéz lenne megerőszakolni, mert izgatna a helyzet.

Délután olvastuk a párommal ezt a kérdést.
Ezen jól összevitatkoztunk, mert szerintem nem tud egy pasi megerőszakolni egy nőt, szerinte viszont igen. Megbeszéltük, hogy kipróbáljuk. A játékszabály az volt, hogy ő is, én is mindent bevethetek, fájhat is, de egy varázs-szóra azonnal leállunk, ha valamelyikünk kimondja. Felvettük telóval az egészet. Pólók, és bugyi-gatya volt a ruházat.
3 perc alatt mindent letépett rólam, pedig rúgtam, martam, haraptam, ütöttem. De ettől még jobban bepörgött.
Negyed óra múlva legyőzött, és magáévá tett.
Végül is ez így nem volt vészes (attól eltekintve hogy kék-zöld vagyok, a hajam csimbókokban, ő meg úgy néz ki, mint aki a költözésnél a macskát vitte...) Izgató volt, de teljesen élesben nem szeretném kipróbálni!!!

8-as!
Nekem már az is izgató volt, ahogy elolvastam!:)

Ha ez szexuális fétis az tendnen van és lehet biztonságosan csinálni megfelelő partnerrel, ahogy a 8-as írta.
Ha viszont arról fantáziálsz, hogy ismeretlenek akaratod ellenére szexelnek veled, akár durva bántalmazás közepette, ott baj van. Az még nagyobb baj ha teszel is azért hogy ez megvalósulhasson. Keress szakembert ha még akarsz ettől szabadulni. Ha még nem akarsz keress olyan partnert akivel biztonságos megélni. Harmadik verzióban szerintem ne gondolkozz.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!