Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex... Lehet ebből baj?

Rátetted a bugyiját, majd megtörölgetted a zokniddal??
Azon kívül hogy ezt inkább nem akarom elképzelni, ha nem nyomtad rá a spermás bugyit, meg rendesen letörölted nem hiszem hogy baj lenne. Főleg ha utána letusolt, mert anál után azért célszerű, nehogy a kifolyó bélbaktériumok komolyabb fertőzést okozzanak a hüvelyében

Barátnőd helyébe azon aggódnék hogy a sz*ros sperma a puncijához ért. Jó kis alap egy kis fertőzéshez.
Egyébként legközelebb a szájába küldd a cuccot.

Szia!
Vegyetek egy nagy doboz ovulációs tesztet, nem drága. Olvassátok el a használatiját. Ha nem mostanában ovulál, akkor szinte biztos, hogy nem.
De kézzel is le lehet ellenőrizni, mikor várható a termékeny időszak. Keress rá google képkeresőben arra, hogy "méhnyaknyák" vagy "cervical mucus". Szép, részletes ábrák vannak arról, hogyan kell "levenni a mintát", és hogy milyen állag esetén esélyes a termékeny időszak.

Kézzel ellenőrizni?? Szerintem úgy még egy orvos se tudná megmondani. A hüvelyváladék állaga lehet árulkodó, de szerintem az se mindig, vagy nem mindenkinél. Nálam pl nemigazán. Jó nem is vagyok szupertermékeny, ez már kiderült.
Viszont abból amit írt, abból fertőzés előbb lehet mint baba, akkor is ha pont ovulált.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!