Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anális szex... Lehet ebből baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szex... Lehet ebből baj?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel ma szexeltünk análisan. (Barátnőm a hasán feküdt az aktus közben és után is.) Miután "végeztem" a vagania nyílásához raktam a bugyiját (nyilván utána nem azt vette vissza) és miután kihúztam a péniszem: jött vele együtt a sperma, ami, ha jól láttam a bugyijára folyt. Utána még a tiszta zoknimmal körbe törölgettem mindenét. Csak az ad aggodalmat, hogy a vaginális bejárata nagyon nagyon közel van az anális bejáratához. Szóval, mivel ilyen közel volt, ezért nem tudom, hogy átfolyt-e valami. És akkor most teszem fel a kérdésemet: Ha átfolyt volna is, lehet ettől, így terhes?

2023. szept. 30. 07:55
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
31 szavazat
1 2
 1/12 Akvariumpucolo ***** válasza:
57%
Néhány hét múlva választ kapsz a kérdésedre
2023. szept. 30. 08:20
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Rátetted a bugyiját, majd megtörölgetted a zokniddal??

Azon kívül hogy ezt inkább nem akarom elképzelni, ha nem nyomtad rá a spermás bugyit, meg rendesen letörölted nem hiszem hogy baj lenne. Főleg ha utána letusolt, mert anál után azért célszerű, nehogy a kifolyó bélbaktériumok komolyabb fertőzést okozzanak a hüvelyében

2023. szept. 30. 08:24
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

Barátnőd helyébe azon aggódnék hogy a sz*ros sperma a puncijához ért. Jó kis alap egy kis fertőzéshez.

Egyébként legközelebb a szájába küldd a cuccot.

2023. szept. 30. 08:49
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Ha csak kűlsőleg lett olyan nem lehet terhes.
2023. szept. 30. 11:01
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Vegyetek egy nagy doboz ovulációs tesztet, nem drága. Olvassátok el a használatiját. Ha nem mostanában ovulál, akkor szinte biztos, hogy nem.

De kézzel is le lehet ellenőrizni, mikor várható a termékeny időszak. Keress rá google képkeresőben arra, hogy "méhnyaknyák" vagy "cervical mucus". Szép, részletes ábrák vannak arról, hogyan kell "levenni a mintát", és hogy milyen állag esetén esélyes a termékeny időszak.

2023. szept. 30. 12:47
 6/12 anonim ***** válasza:

Kézzel ellenőrizni?? Szerintem úgy még egy orvos se tudná megmondani. A hüvelyváladék állaga lehet árulkodó, de szerintem az se mindig, vagy nem mindenkinél. Nálam pl nemigazán. Jó nem is vagyok szupertermékeny, ez már kiderült.

Viszont abból amit írt, abból fertőzés előbb lehet mint baba, akkor is ha pont ovulált.

2023. szept. 30. 13:24
 7/12 anonim ***** válasza:
6 igazad van, ez is inkább akkor működik, ha van referencia, azaz rendszeresen vizsgálja valaki. A semminél mindenképp jobb, és azért van alapja.
2023. szept. 30. 16:14
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ennyitol nem lesz meg semmi baj. A teherbeeseshez a hüvelyben kell távozni a spermanak, onnan is feluszni. Ilyen kulsoleges, annál is talán rafolytbol nem lesz semmi. Ha meg mégis terhes lesz, hívd Jézusnak és menj el apasági tesztre, mert nem te vagy az apja :D
2023. szept. 30. 16:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Na jó, ismét csalódtam ebben az oldalban. Nem értem, mit kell azon leszavazni, hogy az ovuláció időpontját kellene megbecsülni. Nem tudjátok, hogyan készül a baba? Erről a "mondj 3 talicskamárkát" vicc jut eszembe.
2023. szept. 30. 17:42
 10/12 A kérdező kommentje:
Az uvolációja 23-tól 28-ig volt, azaz ezen a napon már nem ovulált. Egy alkalmazás szerint, ami elég pontos, mert a mensijét is napra pontosan számolja ki.
2023. szept. 30. 18:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!