Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exhibicionizmus az, hogy szeretem kirakni a melleim?
Figyelt kérdés
Megvagyok elégedve a testemmel és a mellemmel. Nagyon sűrűn rakom ki a mellem és nagyon sok kivágott pólóm van. Ez már magamutogatásnak számít?2023. szept. 30. 07:20
11/25 anonim 

válasza:

Nincs azzal semmi gond! Szerintem az exhibicionizmus nem itt kezdődik!
12/25 anonim 

válasza:

Szerintem is teljesen rendben van. Huszonévesen én sokszor melltartót se vettem, csak feszes pólót, a melleimet mindig is szerettem. Mostmar ezt nem tenném, de a kivágott pólókat, ruhákat még mindig előnyben részesítem, sőt az amúgy se kicsi melleimet szeretem még szivacsossal, vagy ha kapok a méretemben (nem szoktam) push uppal feltuningolni.
(Én se küldök képet senkinek)
13/25 anonim 

válasza:

Nincs ezzel gond.
Én is kirakom, megnéznek, de nem zavar. Addig kell amíg szép:)
14/25 anonim 

válasza:

Nem, sima elkeseredés. Gondolom szűz vagy
15/25 anonim 

válasza:

Nem az, az exhibicionizmushoz tartozik szexuális inger is. Tehát szexuálisan is élvezi azt ha megnézik.
Egyszerűen csak elégedett vagy a testeddel és nem akarod rejtegetni amid van.
17/25 A kérdező kommentje:
23 vagyok, miert fontos?
2023. szept. 30. 09:12
18/25 anonim 

válasza:

#17! Most tedd ki ne hatvan éves korodban! 😊
19/25 anonim 

válasza:

Szerintem nem. Legalábbis én is teljesen így vagyok evvel, és sose jutott eszembe, hogy ez exhibicionizmus lenne. Szerintem ez teljesen normális.
20/25 anonim 

válasza:

Egyébként még valamit hozzátennék: egy bizonyos szintű exhibicionizmus kell is egy jó nőbe. Mert ha nagyon visszafogott, szégyenlős egy nő, az baromi kiábrándító, nem szexi. De mikor egy csaj büszke a testére, tisztában van vele, hogy mije van, az nagyon szexi tud lenni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!