Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exhibicionizmus az, hogy szeretem kirakni a melleim?
Figyelt kérdés
Megvagyok elégedve a testemmel és a mellemmel. Nagyon sűrűn rakom ki a mellem és nagyon sok kivágott pólóm van. Ez már magamutogatásnak számít?2023. szept. 30. 07:20
1/25 anonim 

válasza:

Nem tudom, mutasd milyen amiről beszélsz 😋
2/25 anonim 

válasza:

Nem, teljesen normális. Legalább te beismered, mert mások is kirakják, de tagadják, hogy szeretik :))
3/25 anonim 

válasza:

Igen az. De nem baj. Az a jó ha elégedett vagy. Én szűk felsőket veszek amiben látszik a formája, gyakran melltartó nélkül, mert szeretem ha megnézik.
4/25 anonim 

válasza:

"Megvagyok elégedve a testemmel"
Ja igen, nyilván. Magadat becsaphatod, de felesleges. Nudi strandon mikor voltál legutóbb?
5/25 mikeXxX 

válasza:

Abban az esetben az ha èlvezed is a figyelmet ! 43f
6/25 anonim 

válasza:

Képet küldesz (akár privátban)?
7/25 A kérdező kommentje:
Nem kuldok csak ugy kepeket.
2023. szept. 30. 07:37
8/25 anonim 

válasza:

Szerintem ez ma egészségesnek számító magamutogatás, gondolom hogy szereted a tekinteteket, amikor kihívóan öltözöl.
9/25 A kérdező kommentje:
Nem lognak. Mibol gondolod, mert nem kuldok privátban egy 50 eves csavonak kepet?
2023. szept. 30. 07:47
10/25 anonim 

válasza:

Lehet, van benned valamennyi exhibicionizmus. Ugyanakkor jó tested, előnyös nőies adottságait vannak, amit kár lenne elrejteni. Örömet okozol vele a férfiaknak, követendő példát mutatsz a nőknek. A pozitív visszajelzések növelik az önbizalmadat és megerősítenie abban, hogy jó csaj vagy. Így mindenki jól jár.
Nekem tetszene, ha minél több lány követné a stílusodat.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!