Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az egyik legjobb barátom és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik legjobb barátom és osztalytársam nővérével összejárok szexelni,kellene hogy legyen lelkiismeret furdalásom?

Figyelt kérdés

Évek óta,napi szinten sokat járok hozzájuk,gyakran ps4 fifázunk,vagy családiasan társasozunk,kártyázunk ott.

4 hónapja a nővérével szexelek titokban,de ez nem szerelem az elején tisztázta a csaj hogy csak szex és titokban.

Heti egy-két alkalommal mindig van köztünk szex.

Szóval megfordult a fejemben,hogy eléggé sz*r egy barát lehetek,de igazából nincs lelkiismeret furdalásom emiatt,lehet hogy kéne.

2023. szept. 29. 14:33
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Ha a nővére egy önálló döntéseket meghozni képes ember, akkor semmi gond ezzel. Az a kettőtök döntése, a barátnak semmi köze hozzá.
2023. szept. 29. 14:53
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is volt egy ilyen sztorim. Pont ugyanígy a gyerekkori barátom nővérével volt viszonyom. Ott is a csaj kérésére titokban tartottuk, de aztán csak kitudódott. Az én esetemben nem haragudott a barátom, és azt is felfogta, hogy a csaj kérése miatt nem mondtam el. Mindenki jóban maradt mindenkivel. Meg nekem is van egy húgom. Ha ilyen történne, hogy ő jön össze az én barátommal, én sem éreznék késztetést, hogy beleszóljak a dolgukba.
2023. szept. 29. 15:05
 3/6 anonim ***** válasza:
54%
Én a barátnőm húgával járok össze szexelni. Próbáljuk titokban tartani
2023. okt. 3. 01:59
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
nedves álmai vannak a kamasz fiúknak akiknek olyan erős a fantáziálása melyről egyszerű halandók csupán álmodni mernek :D
2023. okt. 3. 02:06
 5/6 anonim válasza:
10%
Én a feleségem 13 éves lányával huncutkodom, de semmi szexualitás. Már nyaklóra iszom a szójaszószt, hogy visszafogjam magam, mert csak 10 nap, és penetrálhatom eddig áthatolhatatlan falait.
2023. okt. 3. 08:35
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
ámen 5-ös
2023. okt. 4. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!