Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azok a nők, akik kinevetnek/le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők, akik kinevetnek/lenéznek egy kis mérettel megáldott férfit nem gondolnak bele?

Figyelt kérdés
Illetve azok a nők, akik folyton azt mondják, hogy nekik csak a +18-as jó. Nem gondolnak bele, hogy lehet a gyereküknek is kicsi lesz. És majd tiniként nem mer miatta csajozni, majd őt is kinevetik. Főleg, hogy még egy átlag is kicsinek számít, nemhogy egy 12-13 centis.
2023. szept. 29. 11:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ne légy kishitű! Ne lény önemésztő!

Ha elolvasod írásomat, akkor ráébredhetsz, nem a péniszméret, hanem a psziché határozza meg a férfit!

A mikropéniszt előttem vetették fel, írásommal erre is kívántam referálni. A kis pénisz sokaknak ugyanolyan gátlást okoz, mintha nekik is mikropéniszük lenne. 12-13 centivel is képesek magukba fordulni és a kishitűség, önemésztés talajára tévedni. Pedig nem kéne!

Azt is említettem, volt ilyen adottsággal rendelkező partnerem, aki az egyik legjobb partnerem, szeretőm volt. Azt is megfogalmaztam, miért. Mert nem azon agyalt, mekkora a pénisze, hanem élvezettel használta és képes volt férfias férfi lenni.

Annak, akinek nem elég a pozitív megerősítés, valószínű komoly pszichés segítségre van (lenne) szüksége. Úgy látom, te is azok csoportjába tartozol, akik a számtalan pozitív megerősítés ellenére is bizonygatják negatív érveiket, még ha azok nem is alátámaszthatók. Javaslom, fordulj szakemberhez, pszichológushoz!

2023. szept. 29. 13:34
 12/12 anonim ***** válasza:

A mikropenisz én írtam. Neki nem fejlődött ki, maradt kisfiús állapotban.

A 12-13-14 cm nem az előbb említett kategória. Azzal igenis lehet minőségi szexet végezni.

Nem mondom azt sem h szerelemmel ne lehetne boldogulni és közösen kialakítani minőségi szeretkezést mikro penisszel de ne keverjük a kettőt.

Egy értelmes nő senkit nem nevet ki, akkor se ha neki a 18 cm a megfelelő.

Amúgy éltem 4 évet 21 cmessel is. Nah az is az a kategória hogy odafigyeles kell hozzá h jó legyen a nőnek, ne fájjon.

2023. szept. 29. 13:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!