Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azok a nők, akik kinevetnek/le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők, akik kinevetnek/lenéznek egy kis mérettel megáldott férfit nem gondolnak bele?

Figyelt kérdés
Illetve azok a nők, akik folyton azt mondják, hogy nekik csak a +18-as jó. Nem gondolnak bele, hogy lehet a gyereküknek is kicsi lesz. És majd tiniként nem mer miatta csajozni, majd őt is kinevetik. Főleg, hogy még egy átlag is kicsinek számít, nemhogy egy 12-13 centis.
2023. szept. 29. 11:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Ez valahol üldözési mánia, nem?
2023. szept. 29. 11:46
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
Nem nevettem ki. Próbáltam a lehető legtöbbet kihozni a szex ből, jártunk is utána még. Más dolog sem működött, szakítottam. De abszolút nem hoztam fel oknak a mikro péniszét. Nem 13 cmes kategória volt hanem mint egy ovisnak.
2023. szept. 29. 11:46
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Jaj de unalmas... 🥱
2023. szept. 29. 11:48
 4/12 anonim ***** válasza:
Bármelyik férfira és nőre igaz, hogy aki bármiért kineveti vagy lenézi egy embertársát, az egy alja dolog. De hogy ki mit szeret, az meg egyéni preferencia, ha két gombóc fagyit szeretnél enni, akkor ne kelljen csak egy gombócot venni csak azért, mert úgy illik, vagy valaki megszól emiatt.
2023. szept. 29. 11:49
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Valamiben ki kell halni. 🤷‍♀️
2023. szept. 29. 11:50
 6/12 anonim ***** válasza:
Rinya rinya rinya...
2023. szept. 29. 11:50
 7/12 anonim ***** válasza:
75%

Én visszakérdeznék. Mit vár egy nőtől, egy nővel való kapcsolattól egy mikropénisszel rendelkező fiú/férfi? Miként képzeli a kapcsolatot, illetve a szexuális életüket? Mi lenne az elfogadható verzió számukra?

Mondom az én verziómat. (régebbi válaszom hasonló kérésre, amit idemásolok) Ruhában ismerkedik az ember, vagyis nem látok bele a férfi nadrágjába. Randira akkor megyek bárkivel, amennyiben szimpatikus, főként, ha megvan benne az a bizonyos plusz kisugárzás. Az első után, akkor jöhet további randi, ha még mindig egy hullámhosszon vagyunk és felkelti az érdeklődésemet. Ágyba kizárólag avval bújok, akiben még mindig látom a kellő szimpátiát, fantáziát, összhangot.

Ruhától megszabadulva, NEM röhögöm ki, ha kicsi a szerszáma! Nem fogom hazazavarni, mert ekkora pénisszel áldotta meg az ég. Kihozom a helyzetből, amit lehet. Én eltudok élvezni csiklóval és hüvelyileg is. Vagyis van lehetőség fantáziával, megfelelő technikával segíteni a helyzeten. Eltölthetünk egy kellemes estét, ha ő is úgy akarja. Tapasztalatom (és olvasottak alapján) viszont az, egyes férfiaknál, pl. a kis pénisszel rendelkezőknél nem a behatolás okoz problémát, hanem a lelkiproblémáik. Volt kettő olyan partnerem, akik már a hálószobába jutás előtt avval jöttek, ők nem túl jók az ágyban, elnézést, ha nem úgy sikerül, ahogy én szeretném... stb... stb... Szerintetek, mennyire volt kedvem ezután ágyba menni velük? Egy féri legyen férfi, vagyis viselkedjen férfiként, akármekkora a pénisze! Határozottan, talpraesetten, céltudatosan! Kedves, finom, figyelmes, ám mégis határozott legyen a szexben! Volt kiváló szeretőm tizenegynéhány centivel is, aki férfias volt, tette, amit kellett és mindezt kiválóan. Élmény volt vele a kapcsolat és a szex! Hiszen egy nőt nem a nagy pénisszel, hanem a figyelmességgel, férfias stílussal, igényességgel, kedveséggel lehet levenni a lábáról, szexben pedig avval, ha megadják, amire vágyik, még ha nem is tud róla, mi mit is akar igazán. ;)

Az tagadhatatlan, mikropénisz esetén nincs nő, aki el ne gondolkodna, hogy legyen-e következő találka az első szex után. Nem vagyunk egyformák, így mindenkinél mások a prioritások. Nem várható el, hogy minden nő elfogadja a mikropéniszt az ágyában. Akik hendikeppel indulnak az életben, tisztában kell lenniük, lesznek helyzetek, amikor nem tudnak érvényesülni, még, ha szeretnének is. Viszont nem szabad feladni, mert képes az élet meglepetéseket okozni! A kis péniszű féri is találhat magának párt, aki elfogadja úgy, ahogy van. Legfeljebb többször kell próbálkozniuk.

2023. szept. 29. 12:32
 8/12 A kérdező kommentje:

#7 Látod? Én nem irtam mikropéniszt hanem 12-13 centit, ami max 1-2 centire van az átlagtól a kutatások alapján. Te mégis mikropéniszt írsz.

Akkor még egy átlag mérettel rendelkező férfi (legyen 14 centis), hogy legyen határozott meg stb?

2023. szept. 29. 12:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Mikropenisz 10 cm alatt
2023. szept. 29. 13:12
 10/12 anonim ***** válasza:
27%
Hat engem nem erdekel a pasi lelkibaja en akkor is a 18 centit szeretem nekem az a kellemes. Az alatt semmi erzest nem erzek. Ez van.
2023. szept. 29. 13:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!