Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, akinek van fiú tesója!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, akinek van fiú tesója! Mekkora a farkatok? Tied, illetve öcsédé/bratyódé? (Kort is írj, hogy ki hány éves!)

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, fiútesók közt milyen különbségek vannak a gatyában...

Olyanok szóljanak hozzá, akik tudják egymásról a tesójukról, a trollok nem érdekelnek!!

Csak őszintén...!!

2023. szept. 28. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 19cm és borotvált, neki 16cm és szőrös

én 29 vagyok, ő 24 éves

2023. szept. 28. 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szinte ugyanakkora. 15-13 cm mereven. Lankadtan 4-5cm. Mindketten borotváljuk. Korunk 23 és 19. Mindketten biszexek egyelőre.
2023. szept. 28. 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
EZ homo kategória!!!
2023. szept. 29. 14:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Enyém 19, öcsémé 14-15. Én 33, ő 24 éves
2023. szept. 30. 14:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem értem itt mindenki méregette meg rákérdezett tesójának?

Mi is tesómmal közös szoba és uszoda miatt rengeteget láttuk egymásnak mereven lankadtan de eszünk ágába se jutott egymásnak méricskélni

2023. szept. 30. 21:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!