Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akinek van fiú tesója! Mekkora a farkatok? Tied, illetve öcsédé/bratyódé? (Kort is írj, hogy ki hány éves!)
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, fiútesók közt milyen különbségek vannak a gatyában...
Olyanok szóljanak hozzá, akik tudják egymásról a tesójukról, a trollok nem érdekelnek!!
Csak őszintén...!!
2023. szept. 28. 17:22
1/5 anonim 

válasza:

Nekem 19cm és borotvált, neki 16cm és szőrös
én 29 vagyok, ő 24 éves
2/5 anonim 

válasza:

Szinte ugyanakkora. 15-13 cm mereven. Lankadtan 4-5cm. Mindketten borotváljuk. Korunk 23 és 19. Mindketten biszexek egyelőre.
4/5 anonim 

válasza:

Enyém 19, öcsémé 14-15. Én 33, ő 24 éves
5/5 anonim 

válasza:

Nem értem itt mindenki méregette meg rákérdezett tesójának?
Mi is tesómmal közös szoba és uszoda miatt rengeteget láttuk egymásnak mereven lankadtan de eszünk ágába se jutott egymásnak méricskélni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!