Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha egy srác péniszét kézzel elégítem ki orgazmusom lesz? De úgy mintha bepisiltem volna. Annyira izgat a látvány hogy el tudok élvezni????
Figyelt kérdés
2023. szept. 28. 10:43
2/9 anonim 

válasza:

Azta, spricc más önkielégítése közben? Vagy nagyon felizgat, vagy valami bajod van. XD
3/9 anonim 

válasza:

Biztos, hogy elélvezel? Nem csak felizgulsz?
4/9 A kérdező kommentje:
Csak tudom mit érzek... orgazmust.
2023. szept. 28. 11:38
6/9 anonim 

válasza:

4
Ha soha nem éreztél még azt, akkor lehet nem is tudod az milyen
7/9 anonim 

válasza:

Nem tudom, de lennék a pasid. :$
8/9 anonim 

válasza:

én is sokkal jobban elélvezek ha magamhoz nyúlok miközben kiverem a srácnak, vagy csak ő veri ki rám, mint ha simán szexelnénk.
9/9 anonim 

válasza:

Én, amikor nyalóka és a párom elélvez, az agyamban érzem azt a nagyon finom, érzéki bizsergést. Olyan, mintha valami tudatmódosító hatása alatt lennék. Én is örömet érzek.
Megjegyzés: soha nem használtam semmifélét.
Szerintem teljesen normális, ha a partner kielégülése mindkét fél számára gyönyört okoz.
N67/F70 - a pasi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!