Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem nyújt szánalmas látványt, amikor egy nő pénzeli a pasiját?

Nem, és tisztelem érte a férfit, mert el tudja fogadni. Hányszor láttam, hogy a nőnek meghaltak a szülei, így bele tudta invesztálni a vőlegényének a vállalkozásába az örökségét. Azt a kevéske 2-3 millát.
Csúnya ezt nézni, de most a férj havi 1 millió ft profitot termel mint villanyszerelő. (egyik példa)
A komoly párkapcsolat közös kassza. Most meg a nő van otthon 3 gyerekkel, és a férje jól keres, eltartja őket jó anyagi helyzetben. Majd ha felnőnek a gyerekek, a nő visszamegy gyógyszerésznek, tehát tök kulturált népségek ezek :D

Mi számít annak?
Szerintem pont ugyanannyira szánalmas, mint fordítva.

"Szerintem az a pasi (szándékosan nem férfit írok) akiben komplexusokat okoz az, ha a párja esetleg jóval jobban keres nála, az jóindulattal sem nevezhető férfinek."
Mucika, azért megnézném, hogy néz ki nálad egy férfi.....:D
Kukija azért még van, ugye?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!