Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak azért, hogy végre atéljem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak azért, hogy végre atéljem a testi örömöket megéri alkalmiban lefeküdni valakivel?

Figyelt kérdés

Már mondhatni "idősebb" nő vagyok majdnem 26 és még mindig szűz. Vártam, hogy egy komolyabb kapcsolatban veszítsem el de a sokadik ismerkedési próbálkozás után azt hiszem feladtam.

Rossz emberekkel ismerkedtem és ebben biztos én is hibás vagyok.

Eddig úgy gondoltam nem megyek bele alkalmiba de már nagyon vágyom a szexre.

Nem azért akarok lefeküdni valakivel mert elakarom veszíteni a szüzességem hanem azért mert vágyom rá, magára a szexre.

Tudom egy alkalmiban nem figyelne rám a partnerem annyira, vagy meghátrálna mert szűz vagyok (ilyen is volt) de meddig várjak még?

Lenne kivel lefeküdnöm, csak szex lenne de nem akarok iránta utána semmit érezni és félek ha lefekszem vele többet akarok majd.

Várjak még vagy minek már?

2023. szept. 28. 08:25
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

10

🤦🏻‍♀️

Mindenhova ha odaírod az ehhez hasonló válaszaid nem leszel népszerűbb.

Privátra direkt nem is válaszolok nem itt keresek valakit.

Gondolom olvasni tudsz, fentebb írtam lenne valaki akivel lefeküdhetnék. Akkor kire vadásznék? 😂

2023. szept. 28. 09:04
 12/25 anonim ***** válasza:
86%
Ismerősikörben ilyenkorban többször volt már ez, hogy várták a nagy szerelmet, aztán nem jött és hirtelen belementek egy random valakivel egy rossz éjszakába.
2023. szept. 28. 09:26
 13/25 A kérdező kommentje:

13

Nem mondom , hogy random de azt sem, hogy nagyon jól ismerem.

A nagy szerelmet pedig nem várom már elég régóta.

2023. szept. 28. 09:30
 14/25 anonim ***** válasza:
88%
Én nem teljesen értem, mire vársz. A szüzesség nem érték, hanem állapot, és ha nem is lesz álmaid szeretkezése az első alkalom, utána már kevesebb félelemmel vagy gátlással nyitsz a következő jobb, tartósabb kapcsolat felé.
2023. szept. 28. 09:42
 15/25 anonim ***** válasza:
9%

Az nem megoldás ha magadra erölteted a szexet. Előbb fel kéne oldani a fóbiádat. Ebben pszichológus tud segíteni. Nyilván van oka hogy 26 évesen is szűz vagy. De ahogy gondolod.

Viszont a minőségre érdemes figyelni, és most nem első sorban külsőre gondolok. Szóval legalább egy olyan minőségű partnert válassz (ha mégis megteszed) aki van annyira emberi, mint én.

2023. szept. 28. 09:50
 16/25 anonim ***** válasza:
83%

Tökmindegy hol keresel, alap szimpátia, megismerés, vonzalom nélkül gondolom amúgy sem akarsz dugni. Ha ez megvan akkor hogy utána szerelmetes leszel-e vagy sem meg egyedül rajtad múlik!

Ha tudod magadról nem vagy képes az érzelmeket különválasztani akkor kapcsolatban dugj. Ha képes vagy rá csaj akkor alkalmizz!

2023. szept. 28. 10:01
 17/25 anonim ***** válasza:
Ha nem itt keresel, akkor gondolom randioldalon sem. Innen kiindulva elég nehéz lesz komolyat találni. Én rossz szemmel nézek arra, aki nem csak komolyban gondolkodik.
2023. szept. 28. 14:53
 18/25 érdeklődő35 ***** válasza:
82%
Ha a szüzesség megléte a probléma, akkor ne mond meg. Mint írta valaki nem érték, állapot. A hártya meglétén Te is tudsz változtatni, és mársincs akadály. Meg Te is tudod a megfelelő partnerig próbálgatni magadban mi, és hogy neked a kellemes
2023. szept. 28. 15:22
 19/25 anonim ***** válasza:
41%

Mi az, hogy akkor már nincs akadály? Úgyis kiderül, kár tagadni

Neki nem a hártya a baja.

2023. szept. 28. 19:22
 20/25 anonim ***** válasza:
29%
külsőddel vagy az önbizalmaddal van baj, hogy 26 évesen még nem volt szexben részed!
2023. szept. 29. 08:20
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!