Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak azért, hogy végre atéljem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak azért, hogy végre atéljem a testi örömöket megéri alkalmiban lefeküdni valakivel?

Figyelt kérdés

Már mondhatni "idősebb" nő vagyok majdnem 26 és még mindig szűz. Vártam, hogy egy komolyabb kapcsolatban veszítsem el de a sokadik ismerkedési próbálkozás után azt hiszem feladtam.

Rossz emberekkel ismerkedtem és ebben biztos én is hibás vagyok.

Eddig úgy gondoltam nem megyek bele alkalmiba de már nagyon vágyom a szexre.

Nem azért akarok lefeküdni valakivel mert elakarom veszíteni a szüzességem hanem azért mert vágyom rá, magára a szexre.

Tudom egy alkalmiban nem figyelne rám a partnerem annyira, vagy meghátrálna mert szűz vagyok (ilyen is volt) de meddig várjak még?

Lenne kivel lefeküdnöm, csak szex lenne de nem akarok iránta utána semmit érezni és félek ha lefekszem vele többet akarok majd.

Várjak még vagy minek már?

2023. szept. 28. 08:25
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
23%
Itt is van ismerkedési kategória. Ott próbálkoztál már?
2023. szept. 28. 08:27
 2/25 anonim ***** válasza:
78%
Ne várj!
2023. szept. 28. 08:28
 3/25 anonim ***** válasza:
82%
Mit jelent az, hogy rossz emberekkel ismerkedtél? Hol?
2023. szept. 28. 08:29
 4/25 A kérdező kommentje:

1

Igen itt is de azt többet inkább nem.

Igazából személyesen próbálkozok inkább vagy társkeresőkön (persze ez lehet nem a legjobb megoldás).

2023. szept. 28. 08:30
 5/25 A kérdező kommentje:

3

Nem ugyanazt kerestük, nagyon mások voltunk. Stb...

Hol? Az életben.

Ismerkedtem én sok helyen.

2023. szept. 28. 08:31
 6/25 anonim ***** válasza:
91%
A kölcsönös vonzalom, minimum szinpátia sokat tud segíteni az első élmények átélésében!
2023. szept. 28. 08:31
 7/25 anonim ***** válasza:
6%
Nem javaslom az alkalmit. Ha nyitott vagy az ismerkedésre elöbb-utóbb összejösz valakivel.
2023. szept. 28. 08:35
 8/25 anonim ***** válasza:
93%

Miért ne figyelhetne alkalmiban rád a partner?

Nekem is volt több lazább kapcsolatom mégis fontos volt a közös öröm és figyeltem MINDIG a partnereimre.

De a helyedben inkább tartósabbat keresnék, mivel úgy látszik tényleg nincs fogalmad a dolgokról :)

2023. szept. 28. 08:40
 9/25 anonim ***** válasza:
93%
Ehhez még szexelni sem kell feltétlen. Petting vagy ilyesmi elsőre bőven jó volna. Legalábbis én azt javasolnám de hát én pasi vagyok, és kicsit idősebb is nálad.
2023. szept. 28. 08:47
 10/25 anonim ***** válasza:
31%

Kamu kérdés!

A kérdező egy szűzvadász incel. Vigyázzatok!

2023. szept. 28. 09:00
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!