Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért hiszitek el, hogy az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszitek el, hogy az átlag pénisz 14 centi?

Figyelt kérdés

Ez egyértelműen kamu.

Ha csak abba gondoltok bele, hogy 10 centi 4 cetire van az állítólagos átlagtól. De kb nincs nő aki ilyennel vagy kisebbel találkozott volna. Ellenben 18 centi elég gyakori és a 19-20 sem ritka. És akkor ott a 12-16 centi páros is. 12 elég ritka a 16 meg kb a leggyakoribb méret.

Alapból itt bukik meg a sok méretes kérdés. Azért ne jó az átlag méret a legtöbb nőnek mert ne az az átlag. Egy 16-17 centi, ami a tényleges átlag, már sokkal több nőnek elég.

2023. szept. 27. 20:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Béla te vagy az? Te jársz colstokkal a zuhanyzókban? Multkor is te leptél meg, amikor gyúrás után valaki orvul lemérte a farkam? Azt hittem csak véletlen, de most úgy érzem lehetne köztünk valami..
2023. szept. 27. 20:27
 2/23 anonim ***** válasza:
96%
Hagyd már abba,te tényleg beteg vagy!
2023. szept. 27. 20:27
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nagyon gáz vagy!
2023. szept. 27. 20:30
 4/23 A kérdező kommentje:

Mit? Tele van az oldal olyan kérdésekkel, hogy az átlag méret miért nem jó, vagy, hogy jó-e.

Hát azért, mert nem a 13-14 centi az átlag.

2023. szept. 27. 20:30
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
És ez kit érdekel??
2023. szept. 27. 20:32
 6/23 anonim ***** válasza:
96%
Azt mondja meg nekem valaki,hogy számolnak átlagot? Megy valaki és megméri kinek mekkora a farka? Nyilván bemondás alapján,ahol többnyire hazudik az emberek nagy része. Itt fekszik mellettem,megkérdem hány centis,azt mondja 17,holott ránézésre sem több 13 tól. Na erről ennyit!
2023. szept. 27. 20:40
 7/23 anonim ***** válasza:
94%
Én nem értem. Honnan tudod, hogy a nők egésze milyen méretű farkakkal találkozik? És honnan tudják egyáltalán, hogy mekkora az a farok? Nekem még egy nő sem mérte le, és nem is kérdezte, mekkora, pedig már úgy 25 éve vagyok játékban. Én is egyszer mértem 16 évesen, azóta sem érdekelt a mérete, el is felejtettem akkor mit mértem.
2023. szept. 27. 20:41
 8/23 anonim ***** válasza:
83%
És ezzel kedves #7 es,így van a többség,csak ez a méretmániás idióta nem fogja fel.
2023. szept. 27. 20:43
 9/23 anonim ***** válasza:
Most belegondoltam,hogy ez a csávó,ha kollégista volt,vagy közös zuhanyzót használ,ott is állandóan a mások farkát figyelgeti,mert itt csak ez a témája.
2023. szept. 27. 20:49
 10/23 A kérdező kommentje:
Méretmániás idióta :D Hálát adok az égnek, hogy a tényleges átlagtól is nagyobb méretem van. Mert különben elég szar életem lenne. A nők bizony ne érik be a 14 centivel sem. Erre számtalan kutatás van. De elég felnézni a redditre.
2023. szept. 27. 20:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!