Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képfelöltés.hu?
Figyelt kérdés
Mi annak az oldalnak a funkciója? Nagyrészt szexuális tartalmú képek vannak rajta. Feltöltik oda a képet, és azt a linket küldik tovább?2023. szept. 27. 19:14
4/10 anonim 

válasza:

De penge vagy, ki segített? 😂
5/10 Suetonius 

válasza:

Én csak azt nem értem, hogy egy idő után miért nem szedik le onnan a felröltők..
6/10 anonim 

válasza:

Bámulatos mire nem képes a modern tudomány!
7/10 anonim 

válasza:

Arra jó többek közt, hogy itt a Gyakori Kérdéseken és más, hasonló felületeken képet nem lehet küldeni vagy feltölteni csak üzenetet. Viszont a képfeltöltés.hu vagy más hasonló oldalra fel lehet tölteni képet és az el lehet küldeni üzenetben.
8/10 anonim 

válasza:

És elfelejtik kipiálni hogy nem publikus...
9/10 anonim 

válasza:

Kepfeltoltes.com oldalt használom. Beregiztem, s feltöltöd megmutatod. S törlöd.
10/10 anonim 

válasza:

Régen innen nagyon ment a kepfeltoltes.hu. en valamiert azt hittem már megszűnt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!