Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen igazságtalan az élet?
Figyelt kérdés
Ha egy pasinak átlagnál kisebb farka van (14 vagy kisebb), akkor kb a nők 99 százalékát nem tudja rendesen megdugni. Hiába csinál bármit, ha kicsi a pénisze. Egy nagy és vastag mindig jobb lesz. Ne gyertek azzal, hogy bánni is tudni kell vele, mert ugyanannyi eséllyel tud a nagy is bánni vele, mint a kicsi.
Miért a pasik szívták így meg?
Itt vagyok én. Az élet minden más területén, amire van ráhatásom sikeres vagyok. Van egy vállalkozásom, amivel havi másfél milliót keresek, saját ház, kocsi, jó szociális élet stb. De egy ilyen dolog elbassza az egész életemet, amit más csak simán megkap.
2023. szept. 27. 18:32
21/21 anonim 

válasza:

Panaszkodhatsz vagy lehetsz hálás, így lesz az életedből pokol vagy áldás.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!