Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért ilyen igazságtalan az élet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen igazságtalan az élet?

Figyelt kérdés

Ha egy pasinak átlagnál kisebb farka van (14 vagy kisebb), akkor kb a nők 99 százalékát nem tudja rendesen megdugni. Hiába csinál bármit, ha kicsi a pénisze. Egy nagy és vastag mindig jobb lesz. Ne gyertek azzal, hogy bánni is tudni kell vele, mert ugyanannyi eséllyel tud a nagy is bánni vele, mint a kicsi.

Miért a pasik szívták így meg?

Itt vagyok én. Az élet minden más területén, amire van ráhatásom sikeres vagyok. Van egy vállalkozásom, amivel havi másfél milliót keresek, saját ház, kocsi, jó szociális élet stb. De egy ilyen dolog elbassza az egész életemet, amit más csak simán megkap.

2023. szept. 27. 18:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
98%
Én komolyan nem értem ezt a méret mizériát! A farkad paraméterei azután derülnek ki, ha már befűzted a partnert. Szóval ez nem olyan mint a páváknál a toll, ez rejtve marad jó esetben az első aktusig. Na most nem akarok statisztikai adatok nélkül véleményt mondani, de szerintem nagyon kis hányada problémázik a méreten a nőknek, ha eljuttok odáig, hogy lekerül a gatya. Akkor most mi is a gond? Nem lehet, hogy csak te generálod ezt a méretproblémát? Vagy ez nálad egy szabadidős tevékenység, hogy ide írogatsz? Amúgy azt is megértem, mindenkinek kell valami hobbi és olcsóbb mint egy szíjjáter.
2023. szept. 27. 19:44
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem értelek. És mi van ha akkor derül ki? Attól még nem lesz második alkalom. Arról nem is beszélve, hogy a barátnőivel bizony megbeszéli és már náluk sem lesz esélyed.
2023. szept. 27. 19:55
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerintem az, aki gyógyíthatatlan betegségben szenved sokkal de sokkal igazságtalanabbnak érzi az életet, mint te.
2023. szept. 27. 19:59
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Rendben, igazad van, csutkapõcsű lúzer vagy, soha nem lesz emiatt nőd, szenvedj!
2023. szept. 27. 20:03
 15/21 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én ki tudok elégíteni egy nőt úgy is, hogy még a farkamat sem veszem elő. A nők többsége a csiklójával élvez, ahhoz meg még behatolás sem kell. Szeretem, ha a nő egy elélvezésen már túl van még azelőtt hogy a behatolásos szexhez jutnánk.
2023. szept. 27. 20:11
 16/21 anonim ***** válasza:
Tücsökpöcsű Tihamér :)))
2023. szept. 27. 20:16
 17/21 anonim ***** válasza:
De nem a farkad mérete miatt vagy lúzer. Hanem, mert ilyenekkel kamuzol, hogy "Van egy vállalkozásom, amivel havi másfél milliót keresek, saját ház, kocsi, jó szociális élet stb. ". Na, ezért vagy lúzer!
2023. szept. 27. 21:33
 18/21 anonim ***** válasza:
Akinek átlag alatti a kinézete vagy a magassága vagy gyógyíthatatlan betegek, azok mit mondjanak? Amúgy is a 12 évesek szoktak nyafogni minden sz@ron....
2023. szept. 27. 21:37
 19/21 A kérdező kommentje:

Magasság? Tényleg? Kinézet is jobb annyiban, hogy az egyből látszik és nincs az, hogy tök jól kijöttök, de amikor szexre kerül sor, akkor vége lesz. Vagy szexkapcsolatot is sokkal könnyebb kialakítani.

Ennyi az átlagos nyereségem. Nem tudom ez miért olyan hihetetlen. Sok embert ismerek akik ennyit keresnek, de ha megnézel egy építőipari magánvállalkozót vagy egy jól menni borbélyt (ismerek mindkettőt) akkor valószínűleg ők is keresnek annyit. Pedig belőlük sok van.

2023. szept. 27. 22:06
 20/21 anonim ***** válasza:
Ne rinyálj már! Szedd össze magad!
2023. szept. 27. 22:13
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!