Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet a baja barátnőmnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baja barátnőmnek?

Figyelt kérdés
A napokban együtt voltunk barátnőmmel és hat voltak pettingek….megujjaztam mert azt gondoltam h ettől kicsit jobban kitágul mert nagyon szűk mert meg szűz volt….minden jól is ment elment többször is de megdugni nem tudtam bárhogy próbáltam…nem tudtam betenni annyira szűk volt…meg a nem is álltam olyan nagyon(ahogy feljutnam a gumit lankadok le)kicsit alacsony volt a tesztoszteron szintem az elmúlt időben de most kicsit odafigyel többet mozgok meg vitaminokat is szedek és jobban érzem magam és jobban is állt mint azelott(ezelőtt azért nem tudtam megdugni mert alig állt)miután leállt új az egésszel mondta h vérzett és most tegnap meg tegnapelőtt alhasi fájdalomra panaszkodik és kisülésnel csíp neki…nem tudom mit csináltam…mert durva sem voltam annyira…én is szűz vagyok…

2023. szept. 26. 22:17
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
*pisilésnél
2023. szept. 26. 22:18
 2/19 anonim ***** válasza:
77%

Nyaltad is?

Előtte mostál fogat?

Szerintem gombás fertőzést kapott.

A szádban lévő gombáktól lehet ilyen.

A jobbik verzió,ha csak kicsit felsértetted, akkor pár nap és helyre jön magától.

2023. szept. 26. 22:25
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Talán érdemes lenne leállni átmenetileg a kísérletezéssel.

A női szervezet nem úgy működik, mint egy férfié! (Másként vagyunk kódolva...)

2023. szept. 26. 22:28
 4/19 anonim ***** válasza:
14%

A próbálkozástól megsérült a szűzhártya.

A hasa meg az orgazmustól fáj.

Ne aggódj, semmi gond.

Ne kapkodjatok a szexben. Ez egy játék, csináld azt amiről látod hogy igazán élvezi. Nem az a lényeg hogy beledugd a farkad. Az majd jön magától.

Ha rágörcsölsz akkor szar lesz mindenkiek.

Csak lazán, játékosan.

2023. szept. 26. 22:31
 5/19 A kérdező kommentje:
Nyaltam de igen elotte mostam fogat..és nem kisérletezni akarok…
2023. szept. 26. 22:31
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem én görcsölök igazából…annyira nagyon nem akarok dugni h most mindenáron…ő viszont szeretné…
2023. szept. 26. 22:34
 7/19 A kérdező kommentje:
Ujjazástol is megserulhet a hártya?Mert egy kicsit sem voltam benne
2023. szept. 26. 22:34
 8/19 A kérdező kommentje:
Azelött is ment el es akkor nem fàjt…
2023. szept. 26. 22:35
 9/19 A kérdező kommentje:
Be vagyok szarva nem kicsit…
2023. szept. 26. 22:36
 10/19 anonim ***** válasza:
75%

Na akkor sorrendben:

- lankadt pötssel nem lehet dugni;

- nem a tesztoszteron szint miatt nem áll, hanem mert rágörcsöltél (a stressz a legnagyobb libidógyilkos);

- felsértetted a hüvely nyálkahártyáját ezért csíp / beszedett valami gombás nyavalyát (nem feltétlenül a kezedről - bár a kézmosás hasznos, lehet "csak úgy" nyilvános WC-ből, öltözőből kb. bárhonnan);

- az alhasi rész teljesen mástól fáj.

2023. szept. 26. 22:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!