Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyesfajta magömlést vissza lehet folytani?
Figyelt kérdés
Maszturbáláskor mielött feltörne az ondó elvileg lehetséges volna megállítani azzal hogy ráfeszítessz. Ezt az izmot szoktam tornáztatni magamtól de maszturbáláskor mikor arra kerülne a sor hogy visszafolytsam egyszerűen feszítés közben feljön pedig jó erősen feszítem. Az lenne a kérdésem hogy ezt lehet e orvosolni bármilyen módszerrel? 20/f2023. szept. 26. 20:13
1/6 anonim 

válasza:

Na, akkor most toled is megkerdezem: megbocsass, de te teljesen h.lye vagy? Mit akarsz ezzel a baromsaggal elerni?
2/6 anonim 

válasza:

1. Van ilyen technika. A hivei azzal indokolják, hogy kisebb az "energiavesztés" több és gyakoribb élvezést lehet összehozni az alkalmazásával.
Kérdezö. Ha ez az álmod, élvezéskor szoritsd el erösen a farkad tövén a hugycsövet és nem kell hozzá semmi különlege modszer.
4/6 anonim 

válasza:

Létezik az un. magmegtartó technika, csak éppen semmi gyakorlati haszna nincs. A kielégülés érzése attól még bekövetkezik és ugyanúgy 6 óra felé kezd majd mutatni az árbóc. Ezerszer hasznosabb ha inkább azt tanulod meg hogyan tartsd vissza - mármint nem a g.cit, hanem az elélvezést 😂
5/6 anonim 

válasza:

Ha jól értem, a pc izom megfeszitésére gondol a kérdező. Olvastam ilyet, hogy ezzel visszalehet tartani, de valószinűleg nagyon meg kell hozzá erősíteni, lehet hogy még nem elég erős a kérdezőnek.
6/6 anonim 

válasza:

Lehet a pc izommal késleltetni, de nem a megfeszítéssel, hanem éppen az ellenkező irányban való tartással lehet azt elérni. Tehát nem összeszorítva, hanem az ellentétes végállásban tartod megfeszítve azt az izmot, és ha jönnének a rángások, nem tudnak jönni. De azért függ ez még mástól is, például, ha például 1 hétig "pihensz", azaz nem csinálsz semmit, (NoFap) utána nem fogod tudni megállítani, pedig már azt hitted gyakorlott vagy benne. Plusz, ha az ingerlést nem fogod vissza, akkor is könnyen túlszaladhatsz azon a ponton. Egyébként amit a #4 -es ír, azt én is tapasztaltam. Sajnos magömlés nélküli gyakorláskor is egyre kevesebb lesz a merevedés. Egészen a nulláig. Magömlés után meg pár óra múlva ismét O.K. Hol itt az igazság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!