Szertnénk a párommal külföldre költözni elsősorban nyelvtanulás és a külföldi élet megtapasztalása a cél. Van valaki akinek van ilyesfajta tapasztalata? Bővebben lent.
Olyan helyre szerenénk költözni, ahol azért munkát is tudunk vállalni nyelvtudás nélkül. Ha megtetszik a kinti élet, akkor esetleg kint is maradnánk.
Jelenleg jó állásunk (vállalkozásom) és megélhetésünk van itt, csak kicsit belefáradtunk.
A kis kalandunkra nagyjából 25MFt-ot különítettünk el. (nem adtuk el a kocsit, házat stb stb :)) Persze ha lehetséges nem szeretnénk felélni az összeget, a kinti munkából (is) fedeznénk a megélhetésünket.
Ausztráliát, Thaiföldöt, Amerikát, Kanadát nézegettem de ki is zártam, mert nehéz bejutni.
Valakinek valami ötlet, tanács? Bármilyen segítséget szívesen fogadok.
Nyelvtudás nélkül ne induljatok szerintem!!
Ausztráliában élek és pl. ide csak skilled migration újtán tudnátok kijönni, de csak akkor ha valami jó, itt hiányszakmának minõsülõ foglalkozásotok van, persze munkát csak perfekt angollal kapnátok, így ott vagyunk ahol a part szakad. Mikor még Angliában dolgoztam a Lengyel fõnököm szerzett egy Lengyel fickót aki szó szerint egy szót nem tudott angolul és õneki se sikerült még ismerõs útján még mosogató állást se találnia. Gyári szalagmeló lenne talán ami szóba jöhetne, de oda is kell egy ismerõs a mūszakon belül aki hajlandó lesz tolmácsolni szükség esetén. Egyenlõre ennyi ha kérdésetek lenne írjatok privátban
Kérdező vagyok: a nincs nyelvtudásomat úgy kell érteni, hogy nem vagyok perfekt angol. Elgagyogok, de ha megkérdezik, hogy tudok -e angolul, akkor azt szoktam mondani, hogy nem mert a kérdés általában a perfektre vonatkozik. :)
Azért én úgy gondoltam, hogy a rendelkezésünkre álló KP-ból 1-2 évig simán el lehet éldegélni, addig meg tanulunk nyelvet, mivel kénytelenek lennénk mivelhogy a környezetünkben csak angolul beszélnek. :)
Mindenkepp menjetek, oriasi kaland :)
https://www.youtube.com/playlist?list=PLAE50D5L7hPCtSOTjkXX0..
üdv,
1 K M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!