Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora volt a legnagyobb darab nő akivel párkapcsolatban voltál?
Figyelt kérdés
cm/kg2023. szept. 26. 18:51
1/9 anonim 

válasza:

186 cm, 96 kg.
De egyszer majdnem összejöttem egy 195 centissel is. A súlyát nem tudom.
F 171 cm.
2/9 anonim 

válasza:

170 alatt valamennyivel és olyan 90-100kg talán
4/9 anonim 

válasza:

160 cm 120 kiló . Szülés után. Seggbe kellett raknom mert punciba nem érzett semmit
5/9 anonim 

válasza:

190cm cula . Adta volna magát. De én 170 vagyok. Kihagytam . Amúgy fullos csaj.
7/9 anonim 

válasza:

Volt 140 kg szexpartnerem, de az nem volt rendes párkapcsolat. Párkapcsolatban a jelenlegi a legnagyobb, kb 100 kg 165 centihez. Szexben semmi hátránya nincs, inkább a mindennapi életben, hogy mióta 90ről 100ra felment, azóta kb nulla fizikai erőltetést bír.
8/9 anonim 

válasza:

#5: És te ezért nem jöttél össze vele? Nemár...
9/9 anonim 

válasza:

8. Hát itt lehet ám hazudni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!