Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kerek-perec megmondani mennyir...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerek-perec megmondani mennyire bunkóság?

Figyelt kérdés

Nem akarok most cécózni, ismerkedés alatt megmondanám főleg ürítésre használnám a partnert. Persze valamennyit beszélgetni is, de most erre keresnék. Ami FONTOS kitétel, hogy közben keresnék többre is, lazább tartósabbra, de addig jó lesz ez is.

Általában tartósabb speciálisabb vágyakra kerestem partnert, közben szembe jött 1-1 csaj akiknek ilyesmi okés lett volna, de mennyire bunkóság ezt közölni az elején, hogy "oké megduglak, használlak, de amint lesz más, vége lesz"?

Nem az én stílusom, de vágyok dolgokra, tartósabb meg nem jött össze mostanság.

2023. szept. 26. 11:07
 1/6 anonim ***** válasza:
29%

a szubommal így van a szerződés, és ha felmondja, keresnie kell mást. Ha én mondom fel, akkor is, de ettől eltekinthetek ;)

45/Dom férfi

2023. szept. 26. 11:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a srác korrektül megmondta az elején hogy ezt keresi és kész.
2023. szept. 26. 11:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nézd az őszinteség fontos, de a stílus legyen megfelelő...de okés.
2023. szept. 26. 11:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az lenne nem korrekt ha nem mondanád meg előre hogy te csak szexkapcsolatot / 1-2 dugást akarsz hanem hitegetnéd a másikat, hogy komolyak a szándékaid. Legyél egyenes a másikkal és már az elején közöld mi a pálya - eldönti neki így jó-e vagy sem.
2023. szept. 26. 11:56
 5/6 A kérdező kommentje:

A korrektséggel nincs gond, normálisnak tartanak általánosságban, nem csak szexről szoktam beszélgetni azzal sem akivel épp összejárok. Viszont ilyen ismerkedésem nem volt, hogy megmondtam, hogy amikor kell találkozunk dugunk, de amint lesz más, akkor vége.

Átverni nem tervezek senkit.

2023. szept. 26. 12:05
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 ez így teljesen korrekt.
2023. szept. 26. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!