Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként harmadiknak ? Rengeteg kérdés szól harmadik férfiról, de ha a harmadik résztvevő lány ?
Figyelt kérdés
Fiatal lányként harmadiknak? Mindig is szerettem volna egy párhoz csatlakozni. Viszont a nők a korom s külsőm miatt mikor oda került volna a sor megijedtek s nemet mondtak. Ami nagyon zavaró mert tényleg szeretném… Párok véleménye érdekelne. (Nem hirdetés) 25L2023. szept. 25. 18:35
11/13 anonim 

válasza:

Már többször voltam a mostani pasimmal 3asban. Fiúval is, lánnyal is. Megbeszélés kérdése minden. Nagyon jól jött ki, mindenki élvezte. Gyakran ismétlünk.
13/13 anonim 

válasza:

25 évesen már nő vagy nem lány :)
Ha igaz amit írtál (dekoratív vagy) és tényleg benne lennél a hármasban, akkor te egy igazi főnyeremény lennél bármelyik párnak.
Szóval ne add fel az álmod, sok pár összetenné a kezeit érted.
Tudom, hogy írtad, hogy nem hírdetésnek szánod, de ha van kedved ismerkedni velem és a férjemmel, írhatsz privit.
28N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!