Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként harmadiknak ? Rengeteg kérdés szól harmadik férfiról, de ha a harmadik résztvevő lány ?

Több októl függhet.
Engem azért hívtak harmadiknak mert akartak bevenni egy fiút meg egy lányt is

A kis szuperhercegnő....a 25 meg nő, fiatal lány mondjuk a 18- 20.
Én felröhögtem vacsi közben a fenenagy önbizalmadon.

Minket érdekel. Írj, adj elérhetőséget!
Köszönöm!

Mi sokáig kerestünk harmadiknak lányt, mert a feleségem kedveli a nőket is. De sajnos sokáig nem találtunk, így abban maradtunk, hogy kipróbáljuk egy párral. Az viszont nem sült el olyan jól, mint szerettük volna. Rá kellett jönnünk, hogy a 4 az már túl sok volt nekünk, ráadásul a másik nő féltékenykedni kezdett a dolog után.
Ezért aztán visszatértünk az eredeti felálláshoz: inkább várunk a megfelelő hölgyre, de nőt keresünk. Csak most még komolyabb szűrőkkel.

9# Mi volt a gond a párral?
Gondolkodunk rajta mi is párommal, de még gyűjtjük a tapasztalatokat és élményeket hogy lehetőleg ne szaladjunk bele valami nagy hibába.
Itt is megirhatod ha szeretnéd de jöhet privibe is ha nem akarod offolni a topicot.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!