Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok hogy derült ki? Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogy derült ki? Vagy kiderül egyáltalán?

Figyelt kérdés

Itt sok megcsalasos sztori van.

De még olyat nem olvastam amikor a lány itt olyat írt volna hogy megcsalta a férje, párja de nem kolléga nővel vagy ismerőssel hanem egy hivatásos lánnyal.

Kiderül az ilyen egyáltalán?

2023. szept. 25. 05:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy tényleg. De nem hitte el, amíg egyszer hozzánk nem hívtam két fiút és az ajtóban "felejtettem" a kulcsot, hogy ne tudjon bejönni. Akkor kicsit lefagyott amikor kifelé menet vigyorogtak rá. 😄
2023. szept. 25. 11:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
K.rvával akkor bukik le ha az asszony "rááll" a mozgását figyelni, vagy a lúzer a saját telójáról hívja és ottmarad az előzmények között. A félrelépésnek vannak jelei a másik viselkedésében ha valaki ismeri a párját, nem csak úgy együtt van vele.
2023. szept. 25. 11:36
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen én is gondoltam. Csak valahogy eddig senki nem írta hogy bukott le prostival
2023. szept. 25. 12:13
 14/15 anonim ***** válasza:

#13 k.rvával szinte lehetetlen lebukni. Odamész, fizetsz, eljössz, a nevedet sem tudja. Nem fog hívogatni, nem lesz szerelmes, két nap múlva már lehet meg sem ismer a napi x db kuncsaft közül hogy jártál nála. Nincs a prostikégli felett egy nagy villogó piros lámpa, szimpla társasház x. emelet y. ajtó.

Ha jól állítod össze a legendát és figyelsz pár apróságra akkor csak te tudod lebuktatni saját magadat.

2023. szept. 25. 13:49
 15/15 mantis religiosa ***** válasza:
#11! Kemény vagy! 😀
2023. szept. 25. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!