Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sosem voltam még ekkorával,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem voltam még ekkorával, nem lesz gond?

Figyelt kérdés

Egy fiúval ismerkedem, ez volt az ötödik randink, feljött hozzám. Csókolózás közben előkapta a farkàt és hàt elég nagy volt. Mondtam neki, hogy ekkorával sosem voltam még, erre ő csak annyit mondott, hogy ne aggódjak, vigyázni fog. Csak kivertem neki, bekapni se próbáltam, nem hiszem, hogy befért volna a szàmba. Félek, hogy szex téren nem illünk össze, mert a legnagyobb farokkal amivel voltam 15 centi körül volt. Azzal is voltak gondok bizonyos pózokban, feszített, mélyre ment. Neki állítása szerint 20 centi. Picit alacsony, vékony csaj vagyok, remélem nem fog kárt tenni bennem. Rossz lenne, ha emiatt kéne offolnom. Tanácsokat tudtok adni? Sok előjáték meg síkosító kéne?

Válaszokat előre is köszönöm szépen.

23/L

2023. szept. 25. 03:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát én már azért offoltam volna, hogy csók közben csak előkapja így elsőre.. Mondom ezt pasiként.

Nyilván, kapcsolatban, mikor már minden természetes, megesik az ilyesmi, hogy beindulok, aztán előkapom a páromnak, hogy jöhet a folytatás. De állításod szerint most láttad először. Azért így kicsit taplóság szerintem..

2023. szept. 25. 17:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!