Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sosem voltam még ekkorával,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem voltam még ekkorával, nem lesz gond?

Figyelt kérdés

Egy fiúval ismerkedem, ez volt az ötödik randink, feljött hozzám. Csókolózás közben előkapta a farkàt és hàt elég nagy volt. Mondtam neki, hogy ekkorával sosem voltam még, erre ő csak annyit mondott, hogy ne aggódjak, vigyázni fog. Csak kivertem neki, bekapni se próbáltam, nem hiszem, hogy befért volna a szàmba. Félek, hogy szex téren nem illünk össze, mert a legnagyobb farokkal amivel voltam 15 centi körül volt. Azzal is voltak gondok bizonyos pózokban, feszített, mélyre ment. Neki állítása szerint 20 centi. Picit alacsony, vékony csaj vagyok, remélem nem fog kárt tenni bennem. Rossz lenne, ha emiatt kéne offolnom. Tanácsokat tudtok adni? Sok előjáték meg síkosító kéne?

Válaszokat előre is köszönöm szépen.

23/L

2023. szept. 25. 03:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Lassan tegye be, fogyeljen rád az elején. Ha felizgat téged, akkor a nedvesedéssel sem lesz gond. Nálam anno ez működött.
2023. szept. 25. 04:01
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Orál ugyanez.. először csak nyalogasd a farkát, dícsérd, mekkora... aztán lassan bepróbálhatod szádba
2023. szept. 25. 04:03
 3/11 anonim ***** válasza:
65%

kamu kerdes, valszeg a csavo akarta leirni, hogy mekkora farka van.

mi az hogy az oralt sem probaltam, akkora. hagyjuk mar. nincs akkora farok, amit ne tudna legalabab korbenyalni vagy a makkjat bekapni. oke, hogy nem tudod torokra venni, de na..

2023. szept. 25. 07:13
 4/11 anonim ***** válasza:

Ez elég nagy szívás.

A nagy farokba az a hátrány hogy kevesen tudják bekapni rendesen...

2023. szept. 25. 08:12
 5/11 anonim ***** válasza:
78%

Óvatosság, síkosító. Sajnos a naggyal nem lehet vadulni, se túl mélyre menni. Elvileg meg lehet szokni, de az első (jó)pár alkalom fájni fog, akár utána is pár napig.

Ez van, ennyit a nagy farokról, az itteniek ezt ug,se fogják megérteni.

Én is volt aminek még a makkjat se tudtam bekapni. Aztán bement, de pár napig meg ülni alig tudtam. Szerencsére csak alkalmi volt. De csak kicsit kisebb az bizony hónapokig fájt mire hozzaszoktam.

2023. szept. 25. 09:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Világon mindenkinek megvan a párja akivel össze passzol. Ha neked fáj és kènyelmetlen akkor te nem vele passzosz össze. Sok komlexusos nem tudja elhinni hogy valakinek a 16 a legjobb de természetesen van akinek a 21.
2023. szept. 25. 09:35
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

6 ez igy van.

viszont en meg nem hallottam/ismertem olyan lanyt, akinek a 21 lenne az idealis, sot,..

2023. szept. 25. 10:27
 8/11 anonim ***** válasza:

A puding próbája az evés!

Amíg nem próbálod ki, nem tudhatod milyen.

Nyilván a sok előjáték, meg a síkosító nem fog ártani.

Meg az sem, ha a srác nem önző és odafigyel rád, úgy próbálja csinálni hogy jó legyen neked. Beszéld meg vele, hogy szólni fogsz neki ha fáj, ha nem jó valami. De ne parázd túl a dolgot. 1-2 szex után úgyis el tudod dönteni 23éves nőként, hogy hogyan tovább...

Ha meg úgy érzed, hogy nagyon nem passzoltok a szexben, jobb minél előbb tisztázni.

2023. szept. 25. 11:07
 9/11 anonim ***** válasza:
77%

Nem fogok kertelni.

Fájni fog. 😔😔

2023. szept. 25. 11:08
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"Csókolózás közben előkapta a farkát"

A romantika csimborasszója...

2023. szept. 25. 12:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!