Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, verte már ki valakinek a szobatársa?
(A tiéd, nem a sajátját.)
Hogy történt, ha esetleg volt ilyen?
Nekem erről van egy jó sztorimm...
18/f

30
ja hát azért azt alapnak gondolnám, hogy azprt ilyen ápolatlansági gondok nem merülnek fel ... de sajnos tudom, csajok is sokszor mondják, hogy a legklasszabb srácokban is csalódnak :(
gáz ......

Aki annyira agresszív a melegekkel, mint a #15, az általában rejtett homoszexuális.
Minek kell történnie ahhoz, hogy valaki homónak számítson? Elég, ha tetszik neki valaki a saját neméből, vagy ha fantáziál róla, vagy meg is kell érintenie? Aki egyszer homó lett, az többet nem is moshatja le magáról ezt a bélyeget? Ezek nem a természettől fogva eldönthető kérdések. A "homoszexuális" fogalmat az ember találta ki, és ruházta fel jelentéssel. Láthatóan nem mindenki ugyanazt érti a fogalom alatt, és végső igazság nem is létezik a kérdésben. Arról lehet vitatkozni, hogy mit jelent a "homoszexuális", és ha ezt eldöntöttük, akkor lehet emberekre ragasztani vagy nem ragasztani ezt a címkét.
Szerintem az emberek címkézésének nincs sok értelme. Felőlem mindenki arra gondol és azzal érzi jól magát, akivel neki tetszik, és nem fogok azon töprengeni, hogy ő most akkor milyenszexuális.

En nem vagyok agressziv de aki munkahelyen akar buzulni meg fogdosni azert azt már nem tűröm
Mindennek van határa
Ense fogdosok noket meg nem invitalok egy not se szexre munkahelyen

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!