Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, verte már ki valakinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, verte már ki valakinek a szobatársa?

Figyelt kérdés

(A tiéd, nem a sajátját.)

Hogy történt, ha esetleg volt ilyen?

Nekem erről van egy jó sztorimm...

18/f

2023. szept. 23. 18:31
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

30

ja hát azért azt alapnak gondolnám, hogy azprt ilyen ápolatlansági gondok nem merülnek fel ... de sajnos tudom, csajok is sokszor mondják, hogy a legklasszabb srácokban is csalódnak :(

gáz ......

2023. szept. 25. 10:32
 32/41 anonim ***** válasza:
79%

Aki annyira agresszív a melegekkel, mint a #15, az általában rejtett homoszexuális.

Minek kell történnie ahhoz, hogy valaki homónak számítson? Elég, ha tetszik neki valaki a saját neméből, vagy ha fantáziál róla, vagy meg is kell érintenie? Aki egyszer homó lett, az többet nem is moshatja le magáról ezt a bélyeget? Ezek nem a természettől fogva eldönthető kérdések. A "homoszexuális" fogalmat az ember találta ki, és ruházta fel jelentéssel. Láthatóan nem mindenki ugyanazt érti a fogalom alatt, és végső igazság nem is létezik a kérdésben. Arról lehet vitatkozni, hogy mit jelent a "homoszexuális", és ha ezt eldöntöttük, akkor lehet emberekre ragasztani vagy nem ragasztani ezt a címkét.

Szerintem az emberek címkézésének nincs sok értelme. Felőlem mindenki arra gondol és azzal érzi jól magát, akivel neki tetszik, és nem fogok azon töprengeni, hogy ő most akkor milyenszexuális.

2023. szept. 25. 17:23
 33/41 anonim ***** válasza:
13%

En nem vagyok agressziv de aki munkahelyen akar buzulni meg fogdosni azert azt már nem tűröm

Mindennek van határa

Ense fogdosok noket meg nem invitalok egy not se szexre munkahelyen

2023. szept. 25. 17:53
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sokszor ki verik, kolis vagyok még szóval élvezhetem még ezt egy darabig :D
2023. szept. 25. 19:47
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
#34-es, az magától értetődő, hogy aki kolis, az élvezheti, hogy sokszor más - konkrétan a szobatársa - verje ki neki? :))
2023. szept. 25. 21:39
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
34-es szivesen olvasnek egy tortenetet toled. Hogy indul/alakul egy ilyen ?
2023. szept. 26. 05:59
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Siman es attol nem lesz meleg senki. Lakotarsammal nyaron sokat nudiztunk a 35 fokban itthon, o is hetero en is, de nyilvan rengeteget volt erekcionk plane reggel, idovel nem zavart senkit...
2023. nov. 22. 10:18
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
#37-es, és hogy kell elképzelni? Megkérdezi hogy kiverheti-e neked és annyi? Vagy viccből szoktátok?
2023. nov. 25. 21:01
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Akit érdekel a story 34-es vagyok nyugodtan írjon :D
2023. nov. 25. 21:27
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
nekem még nem verte ki fiú, de a koleszban sok ilyen sztori van azért. fiúk egymás között simán csinálnak ilyet, nem kell ahhoz búzának lenni. nálunk volt versenyhoki a zuhany alatt, simán láttuk egymást, vagy szobában, mikor hol. ettől nem lettünk melegek
2023. nov. 26. 10:26
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!