Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, verte már ki valakinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, verte már ki valakinek a szobatársa?

Figyelt kérdés

(A tiéd, nem a sajátját.)

Hogy történt, ha esetleg volt ilyen?

Nekem erről van egy jó sztorimm...

18/f

2023. szept. 23. 18:31
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Koliba a pasik is csinálnak mereszebb dolgokat, nem csak a lányok
2023. szept. 23. 22:28
 12/41 anonim ***** válasza:
37%

7-es a homók nem dugnak csajt vagy ha igen akkor nem homók hanem biszexek

Aki kivereti magat masik sraccal es meg azok utan azt mondja hogy hetero az hazudik

Heteronak eszebe se jutna ilyen

2023. szept. 24. 03:28
 13/41 anonim ***** válasza:
70%

12: dehogynem jut eszébe egy heterónak. Itt állandóan erről olvas az ember. Sose állna fel a gondolatra, csak ha csajjal fantáziálnék, mégis, ha pl recska közben belépne a szobatárs, és beszállna folytatni, elmennék a fizikai izgatásra, ill arra, hogy más csinálja. Ettől még soha a büdös életbe nem gondolnék egy férfi seggére, szájára vagy farkára.

Ugyanígy: szeretem a bdsm játékokat, időnként előfordul az életemben egy-egy kiadósabb szeánsz. Mostanában fantáziáltam arról, hogy ha a dominans nő egyszercsak behív egy faszit, hogy játsszon velem, a kényszer hatására engedelmeskednék, hagynám, tenném. De nem a faszi miatt, hanem a kényszer miatt. A kényszer iránt van ugyanis vágyam.

2023. szept. 24. 05:52
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Igen elofordult. Taborban voltunk ketszemelyes szobakban. Ugy alakult, hogy kivertuk egymasnak. Kivancsi lennek a te tortenetedre.
2023. szept. 24. 06:43
 15/41 anonim ***** válasza:
27%

Akkor te biszex vagy csak szégyelled bevallani magadnak inkább a hetróság mögé búsz aztán férfival vereted ki a farkad de te nagy hetero vagy

Velem egyik munkatársam akart szexelni de ha belegondolok hogy hozzám akart volna érni akár csak egy ujjal is én tuti szétvertem volna

Fogdossa a k***a anyját, ne engem

2023. szept. 24. 08:52
 16/41 anonim ***** válasza:
20%
Nekem csak a fogamat. Az is számít?
2023. szept. 24. 10:16
 17/41 anonim ***** válasza:
12%
Nem kellett volna fogdosnod
2023. szept. 24. 10:32
 18/41 anonim ***** válasza:
75%
#15 álljál màr le ne itt anyázzál
2023. szept. 24. 11:31
 19/41 anonim ***** válasza:
15%
Majd en azt tudom hol anyázok
2023. szept. 24. 13:43
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
#19 nem is ismered az illetőt és amúgy se az anyja tehet róla lehet h az anyja tegyük fel mivan ha ő erről nem is tud vagy ha tudná szegyelne magát emiatt vagy pedig elfogadná
2023. szept. 24. 13:50
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!