Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, verte már ki valakinek a szobatársa?
(A tiéd, nem a sajátját.)
Hogy történt, ha esetleg volt ilyen?
Nekem erről van egy jó sztorimm...
18/f

7-es a homók nem dugnak csajt vagy ha igen akkor nem homók hanem biszexek
Aki kivereti magat masik sraccal es meg azok utan azt mondja hogy hetero az hazudik
Heteronak eszebe se jutna ilyen

12: dehogynem jut eszébe egy heterónak. Itt állandóan erről olvas az ember. Sose állna fel a gondolatra, csak ha csajjal fantáziálnék, mégis, ha pl recska közben belépne a szobatárs, és beszállna folytatni, elmennék a fizikai izgatásra, ill arra, hogy más csinálja. Ettől még soha a büdös életbe nem gondolnék egy férfi seggére, szájára vagy farkára.
Ugyanígy: szeretem a bdsm játékokat, időnként előfordul az életemben egy-egy kiadósabb szeánsz. Mostanában fantáziáltam arról, hogy ha a dominans nő egyszercsak behív egy faszit, hogy játsszon velem, a kényszer hatására engedelmeskednék, hagynám, tenném. De nem a faszi miatt, hanem a kényszer miatt. A kényszer iránt van ugyanis vágyam.

Akkor te biszex vagy csak szégyelled bevallani magadnak inkább a hetróság mögé búsz aztán férfival vereted ki a farkad de te nagy hetero vagy
Velem egyik munkatársam akart szexelni de ha belegondolok hogy hozzám akart volna érni akár csak egy ujjal is én tuti szétvertem volna
Fogdossa a k***a anyját, ne engem

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!